Kate Moss

Kate Moss skapte kaos utenfor Topshop-visning!

STYLEmag ble vitne til ville tilstander i Londons gater da mote-legenden Kate Moss ankom Topshops Unique-visning under London Fashion Week.

Kate Moss skapte kaos utenfor Topshop-visning!
Publisert
Sist oppdatert

 - Kate Moss skapte kaos i Londons gater denne helgen, forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som selv var på plass i London for å delta på moteuken.

 - Mange hundre fotografer, fans, moteredaktører og fashionistaer ventet utenfor visningen til Topshop Unique på Tate Modern søndag ettermiddag, forteller Celine, som selv kastet seg inn i kampen for et bilde av moteikonet Moss.

Kate Moss skapte kaos utenfor Topshop-visning!

KATE-KAOS: Kates sikkerthetsvakter måtte holde fotografer og fans tilbake da Kate ankom Topshop Unique-vinsingen. Foto: Celine I. Aagaard.

Kate Moss har tidligere designet flere kolleksjoner for Topshop, og er alltid en selvskreven gjest under visningene. I fjor møtte STYLEmag henne inne på visningen, sammen med blant andre Daisy Love.

Les også: Norsk designer bak Kate Moss-kampanje

Kate Moss skapte kaos utenfor Topshop-visning!

TOPSHOP UNIQUE: Ytterjakker og lårhøye støvletter var en rød tråd i helgens høst- og vinterkolleksjon for Topshop Unique. Fargepalletten strakk seg fra svart og grått, metalliske blå- og grønntoner, til gult, brunt og beige. Foto: All Over.

 - Topshop Unique er en limitert og eksklusiv kolleksjon fra det ellers ganske budsjettvennlige Topshop. Kolleksjonen henger for seg selv i Topshop-butikkene, så det kan lønne seg å ta en titt innom Unique-avdelingen når du besøker butikkene, om du ønsker deg et litt mer eksklusivt og unikt plagg, tipset Celine.

Topshops Unique er ikke bare elsket av kjendisene, men er også elsket av de med mest makt i bransjen. På første rad satt også Vogue-redaktør Anna Wintour.

Kate Moss skapte kaos utenfor Topshop-visning!

ANNA WINTOUR: Vogue-redaktør er en fashion-legende og en av motebransjens mektigste kvinner. STYLEmag-Celine, rakk å knipse et bilde av Anna før Topshop Unique-visningen i London. Foto: Celine I. Aagaard, All Over.

Les også: Mary-Kate og Ashley Oslen skapte hysteri i Oslos gater

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer