Kate Moss

Kate Moss skifter karriere

Stjernemodellen skal være glad i å synge karaoke. Men bør hun gi ut plate av den grunn?

Foto: Top Shop
Foto: Top Shop Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er uslåelig som verdens største moteikon og har blitt kåret som den mest innflytelsesrike supermodellen noensinne. Nå vil hun også leve rockedrømmen som Karaoke-Kate.

Ny musikerkjæreste

Supermodell Kate Moss er i det siste observert tett omslynget med musikker Jamie Hince, kjent fra bandet The Kills. Og etter at det ble kjent at Kate Moss har registrert seg som medlem i Performing Rights Society, en britisk organisasjon for musikere, begynte ryktene å svirre. Er det mulig at Kate Moss snart ikke bare blir å se, men også å høre?

Kate ville reist på turné

- Hvis jeg ikke var modell, ville jeg ha vært rockestjerne. Jeg ville ha dratt på turné med bandet mitt, sier, ifølge det britiske nettstedet Female First.
 • Kate Moss kom på fest uten bh
 • Kate gjør comeback
 • Maste hun seg til det hele?

  Jamie nå skal ønske å ha med kjæresten Kate Moss på sin neste plate. Noe må ha fått ham til å forandre mening. I juni ville han nemlig ikke høre snakk om ideen, til tross for at Kate skal ha mast på å få være med.

  Synger mye karaoke

  - Jamie er så vant til å høre Kate synge, både hjemme og på karaoke, at han er villig til å gi det en sjanse. Hun vil gjerne spille inn mer musikk før det er for sent, sier en kilde til Female First.

  Klar for ny plate

  Kate Moss er ikke ukjent med å ha musiker-kjærester. Hun var tidligere sammen med Pete Doherty, kjent fra The Libertines og Babyshambles. Hun har også faktisk opptrådt sammen med Primal Scream og The Lemonheads. Og nå skal hun også være med på kjærestens nye prosjekt, skriver Female First.Innmeldingen i organisasjonen gjør at Kate Moss får utbetalt royalties for hver gang sangen hennes blir spilt på radio, tv eller live.

  Men kan hun synge?

  Hør Kate Moss i duett med Primal Scream og bedøm selv:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer