KATE WINSLET AVSLØRER FLAU HENDELSE: I et intervju forteller Titanic-skuespiller Kate Winslet om kjolekrisen som skjedde i et stort bursdagsselskap. Se video nederst i saken. Foto: Ap
KATE WINSLET AVSLØRER FLAU HENDELSE: I et intervju forteller Titanic-skuespiller Kate Winslet om kjolekrisen som skjedde i et stort bursdagsselskap. Se video nederst i saken. Foto: ApVis mer

Kate Winslet

Kate Winslet avslører sin største klestabbe

- Jeg sto der helt naken og tenkte: Hva skal jeg gjøre nå?

Britiske Kate Winslet (41) ble for alvor kjent da hun spilte mot kjekkasen Leonardo DiCaprio (42) i en av de mest kjente filmene noen gang: «Titanic». 

Etter suksessen i 1997, har Winslet spilt i større filmer som «Finding Neverland», «Revolutionary Road», «The Reader», «The Holiday», «Divergent»-serien, og ifjor gjorde hun stor suksess i filmen som er basert på Apple-skaper Steve Jobs.

TITANIC: Leonardo DiCaprio og Kate Winslet gjorde stor suksess med filmen fra 1997. Foto: Heritage
TITANIC: Leonardo DiCaprio og Kate Winslet gjorde stor suksess med filmen fra 1997. Foto: Heritage Vis mer

Her spiller hun kona til businessmannen Jobs, som spilles av Michael Fassbender (39). Eksperter spådde at Winslet kom til å bli en het kandidat til prisutdelingene som var på nyåret i 2016 - og der hadde de rett. Skuespilleren kunne nemlig ta med seg en Golden Globe hvor det sto «Beste kvinnelige birolle», og en BAFTA i samme kategori. Svenske Alicia Vikander (28) tok derimot seieren i samme kategori under årets Oscar-utdeling.

Til magasinet Los Angeles Confidential forteller Winslet at hun allerede fra begynnelsen av innspillingen, skjønte at hun var med på noe stort. 

- Men det var først da jeg så filmen for første gang at jeg fikk et utrolig wow-øyeblikk. Det var da jeg tenkte. «Kjære vene, denne filmen er så bra og ekstraordinær, og jeg er faktisk i filmen», forteller hun magasinet.

41-åringen har i løpet av karrieren vunnet både en Oscar, Emmy og fire Golden Globe-statuetter. Derfor ser vi stadig filmstjernen på den røde løperen, og nylig avslørte hun sin største klesktabbe til People.com

Saken fortsetter under bildet.

LES OGSÅ: Kate Winslet er tilbake i toppform etter fødselen

Kjolen løsnet i stort selskap

Men det var ikke på den røde løperen klesfadesen til Winslet tok sted.

Til People.com forteller filmstjernen at hun på et 60-årslag hadde på seg en kjole med glidelås bak fra nakken og helt ned til føttene. I intervjuet forteller hun at hun helst ikke vil avsløre designeren, men at hun følte seg meget bra i kjolen helt til det verst tenkelige skjedde.

STILIG DAME: Kate Winslet er stadig å se i de lekreste kjolene. Nå forteller hun om den gangen av dem løsnet i et bursdagsselskap. Foto: wenn.com
STILIG DAME: Kate Winslet er stadig å se i de lekreste kjolene. Nå forteller hun om den gangen av dem løsnet i et bursdagsselskap. Foto: wenn.com Vis mer

- Mannen min og jeg småpratet med de som var der mens vi beveget oss mot middagsbordet. Før vi skal sette oss stikker jeg bare kjapt ned på toalettet, men måtte tenke meg om litt før jeg fant ut hvordan jeg skulle få av meg denne kjolen.

Winslet forteller at kjolen heldigvis hadde glidelås hun kunne åpne fra både nakken og føttene, og hun åpnet den derfor fra føttene og oppover. Men, da skuespillerstjernen skulle dra glidelåsen ned igjen skjer det verste som kan skje.

- Plutselig holder jeg «glidenøkkelen» i hånden og skjønner at jeg har på meg en tikkende bombe

Det går ikke lang tid før hele kjolen løsner i ryggen og Winset blir stående på badet helt naken. Hun blir stående og se på seg selv i speilet mens hun ler, og finner ut at det eneste hun kan gjøre nå er å ta tak i neste person som kommer ned til badet.

Heldigvis er det noen Winslet kjenner. Hun drar personen inn på toalettet og sammen får de klippet av kjolen som henger rundt nakken hennes.

- Deretter stappet vi kjolen i skapet til vaktmesteren og jeg måtte gå med en håndkle resten av festen.

LES OGSÅ: Kate Winslet: - Jeg gidder ikke tenke på størrelsen på rumpa mi

Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet frem igjen for nye lesere!

Se videoen hvor Winslet snakker om kleskrisen her: 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: