Lindex

Kathrine har lært av sin største motetabbe

- Da vi var unge var det om å gjøre å ha minst mulig klær på seg, avslører Kathrine Sørland. Nå kler hun seg heller androgynt enn vulgært.

Kathrine har lært av sin største motetabbe
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg har blitt veldig enkel i klesveien, og heller ofte mot det androgyne og plagg stylet lag på lag, forteller Katrine Sørland, som er fashion advisor hos den svenske kleskjeden Lindex.

Moteflause

Men Kathrine har slett ikke alltid vært enkel og androgyn i klesveien. Skjønnheten avslører at hun hadde sine verste moteøyeblikk da hun var tenåring.

 - Det var om å gjøre å kle på seg minst mulig og se mest mulig horete ut. Jeg og venninnen min dro til Newcastle og shoppet på et stort kjøpesenter der, og greia vår var latex både oppe og nede. Jeg hadde en magekort, knallrød latextopp, svart miniskjørt med splitt, og jeg toppet looken med høye støvletter og store ringer og smykker. Æsj! Vi kledde på oss dette, følte oss superdeilige, og prøvde febrilsk å komme oss inn på utesteder uten hell. Vi så jo ikke ut, ler Kathrine.

Nå satser Kathrine derimot på feminine detaljer for å glamme opp et antrekk.

 - Jeg kler meg lag på lag og gjerne med oversized både oppe og nede. Også bruker jeg stiletthæler for å få en feminin balanse, og har med et par komfortable sko i vesken, tipser Kathrine.

Kathrine har lært av sin største motetabbe

Les også: Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine SørlandNØKKELPLAGG FOR HØSTEN: Plagg i sett, oversized, pasteller og dressbuksen er Kathrines nøkkelplagg hos Lindex' motehøst. Foto: Produsentene.

Motehøsten hos Lindex

Antrekk i sett, fuskepels, skinnjakker og høstplagg i pasteller er å finne i Lindex sin kommende høstkolleksjon, som kommer i butikkene i uke 25.

Kathrine har lært av sin største motetabbe

KOMFORTABELT: Kathrine vil bruke oversized strikkegenser som kjole, og gleder seg til å ta i bruk høstens fineste fuskepelser. Foto: Stella Vaage.

 - Mine nøkkelplagg for høsten blir blant annet fuskepels, oversized strikk i kombinasjon med boyfriend-jeans. Voluminøse plagg og dressbuksen blir mye å se til høsten, og jeg velger å style det med feminine elementer i tilbehøret eller i form av en nett skinnjakke, forteller Katrine og viser frem et av sine favorittplagg fra Lindex sin høstkolleksjon, en skinnjakke med gulldetaljer i glidelåsene.

Les også: Fargerik høst hos Baum und Pferdgarten

Kathrine har lært av sin største motetabbe

FAVORITT: Skinnjakken fra Lindex er et av Kathrine Sørlands favorittplagg for høsten. Foto: Stella Vaage.

 - Jeg husker fra da jeg var liten, mamma pleide å dra frem de grusomme antrekkssettene når jeg skulle pynte meg. Men nå er sett på full fart inn igjen i motebildet, men i oppdatert og forbedret format, så klart, og det er noe jeg kommer til å kle meg mye i fremover!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer