SER DU HVEM DET ER?: Under denne silkehetten skjulte kveldens desidert vakreste ansikt seg. Kjolen er signert den norske TSH. Foto: Per Ervland
SER DU HVEM DET ER?: Under denne silkehetten skjulte kveldens desidert vakreste ansikt seg. Kjolen er signert den norske TSH. Foto: Per Ervland Vis mer

Oslo Fashion Week

Kathrine Sørland tok pusten fra alle

Kjendisene strømmet til under åpningen av Oslo Fashion Week. Men én kvinne stjal hele showet.

Publisert
Oslo Fashion Week er i gang, for 13. gang i historien. Åpningen består av flere deler. Blant annet får de inviterte gjestene med seg visningen til sesongens debutant, Veronica B. Vallenes, NICE Fashion hvor 20 nordiske designere viser bærekraftig mote og utdelingen av HENNE’s designerpris Nåløyet.

Men se hvem som stjal showet

Programleder, brudedronning og modell Kathrine Sørland hadde utvilsomt kveldens mest fargerike og vågale antrekk. Da hun ankom åpningen var det nemlig umulig å holde øynene fra henne. Minikjolen fra TSH med hette gjorde henne kanskje til kveldens mest minneverdige? Den stramme hestehalen og sterke øyesminken lot kveldens korteste kjole komme til sin rett.

TSH en kjendisfavoritt

Det var flere av kveldens stjerner som hadde valgt TSH for andledningen. Både Lene Alexandra, Marian Aas Hansen, Paperboys-Vinni sin forlovede, Tone Oriani Selfors, og Skal vi danse-Elena hadde på seg flotte kreasjoner fra den kjente designeren, Tina Steffenakk Hermansen.

Hermansen har bakgrunn fra den norske designskolen Esmod, og står altså bak designermerket TSH. Under tidligere moteuker har vi også sett at blant andre Pia Haraldsen og Ellen Arnstad har lagt sin elsk på luksusklærne signert hennes navn.

Vil du også delta på Oslo Fashion Week? De fleste visningene er åpne for alle. Se hele programmet her.

Klikk på bildene for å se hva moteeliten hadde på seg:


Mer norsk design i sikte

Det var en klar bevissthet rundt norsk design blant de mest celebre gjestene. Den norske popdivaen Marion Ravn hadde en svart kjole med glidlåsdetaljer fra Epilouge, et sukssessmerke som har holdt en lav medieprofil.

- Jeg elsker alt fra Epilogue, utbryter Marion Ravn, og fortsetter:

- Kolleksjonen er faktisk inpirert av ravner, uten at det har noe sammenheng med meg, selvfølgelig, men det er et morsomt sammentreff.

Artisten Samsaya, som ofte blir observert i den norske designeren Fam Irvoll sine kreasjoner, dukket også opp i et antrekk fra Epilouge.

Egen design

Designerene selv var også godt representert, iført sine egne kreasjoner.

- Jeg har på meg en jakke fra min nye strikkekolleksjon, forteller en fornøyd Cecilie Melli.
- Skjørtet er også fra meg, men klokka er fra en annen norsk designer, Bruvik, avslutter hun.

Både Leila Hafzi, Moods of Norway-designerne Peder Børresen og Simen Staalnacke med hvert sitt følge i deres kreasjon, Fam Irvoll og Tina H fikk hadde kledd seg i sine egne merker.

Også en liten dansk tvist

Både den nybakte mammaen og designeren, Maria Skappel og programlederen og it-jenta, Charlotte Thorstvedt hadde valgt det hotte danske merket Gestuz, og utstrålte internasjonal moteklasse med sine enkle, men trendy antrekk.
Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer