Tone Damli

Kathrine Sørland, Tone Damli og Sandra Lyng Haugen i sommerens hotteste trend

Strålte i sexy blonder. Sjekk alle antrekkene fra ELLE-festen!

I BLONDER: Sandra Lyng Haugen, Kathrine Sørland og Tone Damli i sine lekre og svært så forskjellige blondekjoler.  Foto: Tor Lindseth
I BLONDER: Sandra Lyng Haugen, Kathrine Sørland og Tone Damli i sine lekre og svært så forskjellige blondekjoler. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hvert år holder den norske utgaven av motemagasinet ELLE sommerfest for å hylle redaksjonen, samarbeidspartnere og bekjente. 

Og som oftest er det en ganske livat og glamorøs affære. 

Årets fest, som gikk av stabelen på Ekebergrestauranten i Oslo, var intet unntak, og hadde en gjesteliste fylt til randen med kjente navn. 

Blant deltagerne var artist Tone Damli (27) og kjæresten Marcus Foss, modell Kathrine Sørland, MGP-stjerne Margaret Berger, skuespiller og teaterdiva Mia Gundersen, samt popstjernene Marion Ravn og Sandra Lyng Haugen. 

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Tone glemme Aksel

Sexy blonder = sommertrend

ELLE-festen er alltid et sikkert sted å skue denne sesongens store trender, og Tone Damli (27), Sandra Lyng Haugen (28) og Kathrine Sørland (35) var blant dem som viste det som er en av denne sommerens hotteste looks - nemlig de romantiske blondene. 

Mens Sørland hadde valgt en råsexy lårkort blondekjole med bar rygg, gikk Sandra for en lengre, men samtidig mer gjennomsiktig mørkelilla variant med svart skinnbelte i livet. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer