Julebordkjoler

Kathrine Sørlands julefavoritter!

– I år har jeg stor tro på «den lille røde», forteller Sørland.

KATHRINE SØRLANDS JULEFAVORITTER: - En rød kjole gjør at du skiller deg ut på årets julebord. Kjole (kr 200), smykke (kr 300) og pumps (kr 400, alt fra Lindex). Foto: Produsenten
KATHRINE SØRLANDS JULEFAVORITTER: - En rød kjole gjør at du skiller deg ut på årets julebord. Kjole (kr 200), smykke (kr 300) og pumps (kr 400, alt fra Lindex). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Festsesongen nærmer seg med stormskritt, og anledningene til å pynte seg står i kø.

Her tipser Kathrine Sørland, fashion adviser for Lindex, deg om hva du bør satse på i år og hva hun selv har mest tro på til årets julebordsesong.

LES OGSÅ: Her er årets 5 heteste julebordkjoler

«Den lille røde»

– Til årets julebord har jeg spesielt tro på «den lille røde». Rødt er en meget aktuell farge som passer flott til de fleste, og sist men ikke minst; man skiller seg ut i mengden, sier Kathrine Sørland.

– Et enkelt snitt på kjolen gjør den lett å dresse opp og ned - alt etter anledning. Prøv store statementsmykker og blazer til fest, og stor strikk oppå kjolen kjolen til hverdags, tipser hun.

Flere varianter av «den lille røde»:


For deg som ikke vil velge kjole

Du behøver absolutt ikke å gå for kjole til alle julens fester, det finnes mange andre og spennende alternativer:

– For de som ikke ønsker å gå i kjoler, er metalliske bukser med et par skyhøye, spisse pumps et perfekt alternativ til partysesongen, tipser Kathrine.

Metalliske bukser

Metalliske bukser gjør seg fint til fest og er fint i kombinasjon med en topp og en blazer eller en lekker bluse.
Spisse pumps

Høye, spisse pumps gir antrekket det lille ekstra og får føttene dine til å se nette og elegante ut. Skoene er også fine til blyantskjørt og kjoler.

LES OGSÅ: Slik fremhever du det beste ved deg selv

Årets største julebordtrender

– Andre trender for julebordsesongen er plagg med perlebroderier, brokademønster, skinnende stoffer og blonder. Miks gjerne blonder med brokademønster for en optimal look, sier Kathrine Sørland.

Plagg med perlebroderier
Gjør som det store motehuset Balmain og gå for perlebesatte plagg til julefestene.

Brokademønster
Den barokkinspirerte trenden med fløyel, brokademønster og detaljer i gull har vært stor i hele høst, og trenden fortsetter absolutt inn i festsesongen også.

Skinnende og metalliske stoffer
Ingenting sier fest som gull og sølv! Metalliske stoffer løfter antrekket ditt og gjør deg festklar på et blunk.
Blonder
Blonder gir deg et søtt og delikat uttrykk. Ønsker du å frekke opp stilen og gjøre den mer sexy, kan du kombinere blondene med skinn.

LES OGSÅ: Her er kjolen alle vil ha

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer