Katie Holmes

Katie Holmes er best kledd akkurat nå

Blir rost for å være klassisk, avslappet og feminin.

BEST KLEDD AKKURAT NÅ: Brukerne av Trendtoppen på KK.no, har stemt frem Katie Holmes som best kledd, etter at hun møtte opp i en blå chiffonkjole, under premieren på den fjerde Mission: Impossible-filmen.  Foto: All Over Press
BEST KLEDD AKKURAT NÅ: Brukerne av Trendtoppen på KK.no, har stemt frem Katie Holmes som best kledd, etter at hun møtte opp i en blå chiffonkjole, under premieren på den fjerde Mission: Impossible-filmen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se, se flott hun er! Katie Holmes troner øverst på motetjenesten Trendtoppen over best kledde for øyeblikket. Den amerikanske skuespillerinnen blir simpelthen hyllet.

LES OGSÅ: Bytt ut kjolen med en dress

Under NYC-premieren av Mission: Impossible - Ghost Protocol poserte Holmes sammen med ektemannen Tom Cruise, iført petroleumsblå kjole med rysjeskjørt og prikkete chiffonermer, og det faller i smak hos mange.

SAMMEN PÅ PREMIERE: Tom Cruise har hovedrollen i Ghost Protocol, og hadde med seg kona Katie Holmes under  New York-premieren. Den blå kjolen har ermer og front i chiffon med rysjeskjørt.  Foto: All Over Press
SAMMEN PÅ PREMIERE: Tom Cruise har hovedrollen i Ghost Protocol, og hadde med seg kona Katie Holmes under New York-premieren. Den blå kjolen har ermer og front i chiffon med rysjeskjørt. Foto: All Over Press Vis mer

Klassisk og feminint


Katie Holmes er kanskje ikke den som sverger til de mest spektakulære kjolene eller tilbehøret, verken til hverdags eller på den røde løperen, men den avslappede, naturlige stilen hun velger å gå for appellerer til mange.

Katie er for tiden den kvinnen leserne mener er best kledd, og hele 83 prosent sier de elsker antrekket.

(Artikkelen fortsetter under bildet)- Ladylike Katie!, kommenterer «Camelot».

- Kjolen er spennende, klassisk og pen. Fargen er nydelig på henne, sier «Tulla».

Velger det enkle

Katie Holmes er tro mot stilen sin, og velger stadig enkle, feminine snitt, og farger som marineblått, sort og hvitt.

Se tidligere antrekk av Katie Holmes her:33-åringen forteller i et intervju med Elle at hun ofte spør venninnen Victoria Beckham om råd og tips til antrekk før rød løper- arrangementer, opplyser Dailymail.co.uk (ekstern lenke).

Men dette kunne vært bedre

Selv om Katie blir rost for valg av kjole, mener noen av leserne at hun kunne vært litt mer vågal når det kommer til tilbehør.

Det blir kommentert at både Katie og kjolen er nydelig, men at antrekket ville tatt seg opp enda et hakk, hvis hun valgte en rød leppestift og bare legger, for å bryte opp antrekket litt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer