Met-galla 2020

Katy Perry delte Met-antrekket som ikke ble noe av

Nå trygler og ber fansen artisten om å ta på seg det iøynefallende antrekket likevel.

SKAPER ØYEBLIKK: Artisten Katy Perry vet hvordan man skal få i gang blitzregnet på rød løper. Foto: NTB Scanpix
SKAPER ØYEBLIKK: Artisten Katy Perry vet hvordan man skal få i gang blitzregnet på rød løper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som mange andre arrangementer ble årets Met-galla avlyst. Forhåpentligvis kan de stelle i stand gallaen ved en senere anledning i år, men det vet vi ikke ennå.

Met-gallaen er en begivenhet bare verdens største og hotteste kjendiser blir bedt til. Av alle prisutdelinger og arrangementer som finner sted hvert år, er nok denne kvelden vår favoritt.

Det er fordi kjendisene hvert år må kle seg etter et tema gallaen har satt. I fjor var temaet «Camp: Notes on Fashion». Vi skjønte ikke helt hva det betydde, men uansett hva temaet egentlig er, drar kjendisene virkelig på med antrekkene sine.

I år skulle temaet være «About Time: Fashion and Duration». Blant kjendisene som var bedt til det gjeve arrangementet var Katy Perry (35). Det er kanskje ikke så rart siden hun alltid gir det lille ekstra på den røde løperen.

Katy Perry delte Met-antrekket som ikke ble noe av

Dette året skulle være intet unntak. Perry venter sitt første barn sammen med Orlando Bloom (43), og hun hadde store planer om å gi fotografer og fans et uforglemmelig bilde av den voksende magen.

Artisten la nemlig ut et bilde på Instagram av hva hun skulle hatt på seg under årets Met-galla. Og ja, det hadde blitt litt av et øyeblikk!

Til sine 95 millioner følgere kunne Perry fortelle at årets Met-antrekk er designet av Jean Paul Gaultier. Det er det faktisk ingen tvil om, for denne looken er på mange måter Gaultiers signatur.

Mange husker nok da Madonna (61) hadde på seg bodyen hvor formen på brystene så ut som kjegler. I 2009 viste også Gaultier en lignende versjon. Modellen Jourdan Dunn (29) gikk ned catwalken iført det som ligner veldig på det Katy Perry egentlig skulle hatt på seg under årets Met-galla.

Katy Perry delte Met-antrekket som ikke ble noe av
Katy Perry delte Met-antrekket som ikke ble noe av

Fans over hele verden har nå tatt til Katy Perrys kommentarfelt på Instagram for å be stjernene om å dele et bilde av seg selv iført antrekket - Met-galla eller ei!

«Jeg kan ikke tro at vi går glipp av dette», skriver en av følgerne. Det er vi ganske enige i. Vi krysser fingrene for at Katy Perry hører fansens bønner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer