Love Actually

Keira Knightley forteller historien bak capsen

Synes du capsen til skuespilleren var et rart motevalg? Vel, det var faktisk ikke trendy tilbehør som var i tankene da hun tok den på.

LOVE ACTUALLY: Keira Knightleys caps får masse oppmerksomhet om dagen. Foto: Peter Mountain/Universal/Dna/Working Title/Kobal/REX (5884946u)/NTB
LOVE ACTUALLY: Keira Knightleys caps får masse oppmerksomhet om dagen. Foto: Peter Mountain/Universal/Dna/Working Title/Kobal/REX (5884946u)/NTB Vis mer
Publisert

Det er jul og det betyr at koselige filmer som «Love Actually» vises på TV-skjermer, telefoner og nettbrett over hele landet.

Det er faktisk hele 17 år siden filmen kom ut. Er ikke det rart å tenke på? Til tross for at den begynner å bli noen år, er det blant de få filmene vi setter på hver eneste jul - opptil flere ganger.

I suksessfilmen finner vi mange kjente skuespillere, deriblant Alan Rickman, Emma Thompson (61), Hugh Grant (60), Liam Neeson (68) og Keira Knightley (35).

Sistnevnte stjerne spiller rollen som Juliet. I filmen får vi se henne gifte seg med Peter (spilt av Chiwetel Ejiofor (43). Forholdet deres i filmen er sterkt, men vi får også se at Peters bestevenn, Mark (spilt av Andrew Lincoln (47) også er forelsket i Keira Knightleys karakter. Du husker vel scenen hvor han holder opp de plakatene? *Smelt*

Juliet oppdager denne forelskelsen når hun drar til Mark for å få se på videoen han laget fra bryllupet. Der får hun nemlig se at han bare har filmet henne.

Dette er selvfølgelig en hjerteskjærende scene mange husker, men det er faktisk en liten og litt ubetydelig detalj fra dette klippet som har fått en del oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer