Skinny Jeans

Keira Knightley hater skinny jeans og miniskjørt

Du ser sjelden skuespilleren i disse klærne.

UNNGÅR TRENDEN: Keira Knightley har ikke mye til overs for skinny jeans og micro-miniskjørt. I november er skuespilleren aktuell med filmen Anna Karenina i USA, hvor hun har hovedrollen. Filmen har ikke premiere i Norge før i februar.  Foto: All Over Press
UNNGÅR TRENDEN: Keira Knightley har ikke mye til overs for skinny jeans og micro-miniskjørt. I november er skuespilleren aktuell med filmen Anna Karenina i USA, hvor hun har hovedrollen. Filmen har ikke premiere i Norge før i februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Man skulle kanskje tro at Keira Knightley (27) ikke hadde noe problematisk forhold til klær. Hun er av typen man tenker ser bra ut i absolutt alt.

Men også hun har klær hun unngår og dårlige stildager.

– Jeg synes skinny jeans og micro-miniskjørt er veldig uvennlige, sier skuespilleren i et intervju med Wmagazine, hvor hun også er covergirl.

LES OGSÅ: Se etter smale jeans på salg

HATER SKINNY JEANS: Keira er ofte sett i vide chinos og boyfriend-jeans. Hvis hun går i kjole, stopper skjørtelengden ved kneet. Foto: All Over Press
HATER SKINNY JEANS: Keira er ofte sett i vide chinos og boyfriend-jeans. Hvis hun går i kjole, stopper skjørtelengden ved kneet. Foto: All Over Press Vis mer

Får dårlig selvbilde av det

Keira innrømmer å ha kledd seg i både smale jeans og miniskjørt ved tidligere anledninger, men hun har funnet ut at det ikke er noe for henne.

– Noen dager virker det som at de ble oppfunnet for å få deg til å mislike deg selv, forteller hun.

I stedet sverger hun til løsere bukser, som boyfriend-jeans og chinos, kombinert med florlette bluser og topper. Hun er ofte sett i smale skjørt og kjoler som slutter ved kneet.

LES OGSÅ: Er skinny jeans helt ut?

Vær forsiktig med stramme jeans

Selv om Keira helt sikkert ser nydelig ut i skinny jeans, er det faktisk lurt å bruke det med forsiktighet.

Stramme bukser kan nemlig gi både nerveklem og soppinfeksjoner. Du merker det ved at det oppstår en merkelig brennende kribling som beveger seg opp og ned i lårene dine. Samtidig blir beina og hoftene følelsesløse.

Hvis du får vondt i magen hver gang du bruker favorittbuksene dine, bør du kanskje tenke deg litt om før du ta dem på.

Hvis du må bruke skohorn og olje for å presse kroppen inn i buksene om morgenen, er buksene dine for trange. Tenk på hold-in-undertøy og trange jeans som noe du pynter deg med av og til. Altså ikke hver dag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer