Kendall Jenner

Kendall Jenner (20) pryder septemberutgaven av Vogue

Og snakker om pappa Bruce Jenners transformasjon til Caitlyn: - Det var veldig vanskelig for meg.

KENDALL JENNER TAR OVER: Som om 20-åringen ikke har oppnådd nok i motebransjen de siste to årene - nå topper hun CVen med Vogue september cover! Foto: Reuters
KENDALL JENNER TAR OVER: Som om 20-åringen ikke har oppnådd nok i motebransjen de siste to årene - nå topper hun CVen med Vogue september cover! Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er offisielt: Kendall Jenner (20) er definitivt den hotteste modellen i verden for øyeblikket! 

It-jenta og en av nåtidens største supermodeller landet ikke bare sitt aller første cover for det prestisjetunge motemagasinet Vogue US. I går avslørte hun at har klart å lande coveret til den viktigste utgaven deres (og det mest ettertraktede coveret blant modeller), nemlig september-coveret!

Kendall slet med å holde igjen følelsene da hun endelig kunne dele den store nyheten med fansen på sosiale medier. Med bildet av seg selv på coveret (se hele bildet under annonsen) la hun til følgende bildetittel:

«I et rom fullt av mennesker jeg elsker, får dette coveret meg til å gråte. Jeg F ** KING gjorde det. September VOGUE. Dette er den kuleste tingen noensinne! Jeg kan ikke takke deg nok Anna, for å at du ga meg denne æren.» 

VOGUE US SEPTEMBER: Iført en Gucci-dress poserte Kendall Jenner (20) i klassisk Voguestil på magasinets septemberutgave Foto: Mert Alas og Marcus Piggott /Vogue
VOGUE US SEPTEMBER: Iført en Gucci-dress poserte Kendall Jenner (20) i klassisk Voguestil på magasinets septemberutgave Foto: Mert Alas og Marcus Piggott /Vogue Vis mer

LES OGSÅ: Slik jukser Kendall Jenner seg til større pupper!

Og feiringen stoppet ikke der - åh nei da! Som vanlig ble det stelt i stand en skikkelig feiring i Kardashian-stil på Instagram, for å gratulere coverjenta med suksessen. I en videosnutt blir Kendall ignorert av familien, som vet at hun nettopp har kapret sitt viktigste oppdrag så langt. Helt til hun plutselig får en melding på telefonen som sier «kom ut!» Se hvordan familien overrasket henne i denne videoen:

Ifølge Daily Mail skrev «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen på appen sin selv at coveret er en drøm som ble til virkelighet og at det er et stort karrieresteg:

- Jeg er så takknemlig og glad for denne milepælen i min karriere, skal Jenner ha skrevet.

I tillegg delte hun også at det var takket være coveret at hun så plutselig klipte vekk de lange lokkene sine.

- Den ene opptaksdagen spurte de meg om de kunne klippe håret mitt, og selvfølgelig sa jeg ja!

Det forklarer alt! Vi som ikke helt så for oss Kendall med kort hår skjønner nå at stjernen kuttet det lange håret sitt - for ja, vi hadde uten tvil gjort det samme dersom vi noen gang skulle stått i hennes sko (ikke det at sannsynligheten for det er så stor).

LES OGSÅ: Småbarnsmor kopierte Kendall Jenner - sjokkerte nettet

- Jeg har alltid vært veldig annerledes fra alle søstrene mine

Men som coverjente er det ikke bare flotte bilder som følger med på CVen. For det store intervjuet i septemberutgaven handler selvsagt om Kendall, hennes liv og veien til å bli en av nåtidens største supermodeller og ikoner. 

I intervjuet diskuterer Jenner og journalisten, Jonathan Van Meter, seg frem til hvordan hun har kommet din hun er i dag - som Vogue selv beskriver henne som «the breakout model of her generation». Men det var ikke Jenner selv som komme frem til svaret på hvordan hun klarte å gå fra realitystjerne til en av de største modellene i bransjen. Det var nemlig storesøster Kim:

- Hun hadde øynene fokuserte på akkurat det hun ville oppnå og hun nådde det, skal Kim Kardashian ha uttalt ifølge DailyMail. 

Kendall skal også ha åpnet seg om andre viktige temaer i livet sitt som hvordan hun er annerledes fra resten av søskenflokken. 

Ifølge den britiske nettavisen The Sun ser realitystjernen nemlig på seg selv som mye mindre glamorøs, med mer fokusert på privatlivet. Og til en viss grad skjønner vi hva hun vil frem til - vi ser ofte til en mer avslappet Kendall på Instagram - men fremdeles, kan vi peke på utallig mange ganger Kendall var langt mer glamorøs enn resten av Khardashian/Jenner-klanen. Se bare på disse gangene hun så helt VILT bra ut! 

- Jeg har alltid vært veldig annerledes fra alle søstrene mine, spesielt Kardashiansøstrene mine. De har alltid vært opptatt av glamorøse ting og det å kle seg opp hver dag og de har elsket det.

- En del av meg elsker det, men samtidig elsker jeg å kle meg avslappet og ha mitt eget privatliv, skal Jenner ha sagt til journalisten. 

whyyyyy mom?!

Et bilde publisert av Kendall Jenner (@kendalljenner)

Farens transformasjon var vanskelig

I tillegg åpnet Kendall seg som farens transformasjon til Caytlin Jenner - noe som ikke skal ha vært bare bare for henne. I intervjuet skal hun ha innrømmet at det kjønnsbytte såret henne til en viss grad da han var den som oppfordret og lærte henne å være den guttejenta hun en gang pleide å være - mens han har gått over til å være like glamorøs som resten av Kardashianfamilien. 

- Det er superironisk å tenke på nå, men jeg kan takke min far for at jeg er den guttejenta jeg er var. Det er derfor jeg tror det hele -hennes transformasjon- var veldig vanskelig for meg, fordi jeg følte på tanken: «Men du lærte meg alt om å være en guttejente!»

FRA BRUCE TIL CAITLYN: Her er Kendall på armen til pappa Bruce da hun var liten. I intervjuet med Vogue innrømmer hun at farens kjønnsskifte har vært vanskelig. Foto: Xposure
FRA BRUCE TIL CAITLYN: Her er Kendall på armen til pappa Bruce da hun var liten. I intervjuet med Vogue innrømmer hun at farens kjønnsskifte har vært vanskelig. Foto: Xposure Vis mer

Til tross for en vanskelig periode, skal Kendall likevel etter en stund ha godtatt farens valg og føler nå at alt er helt normalt igjen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer