Kendall Jenner:

Kendall Jenner (22) overrasket med spenstig antrekk under filmfestivalen i Cannes

Slo til med to gjennomsiktige kjoler!

KENDALL JENNER: Kendall Jenner overrasket med flere gjennomsiktige kjoler under filmfestivalen i Cannes. FOTO: NTB scanpix
KENDALL JENNER: Kendall Jenner overrasket med flere gjennomsiktige kjoler under filmfestivalen i Cannes. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Vi elsker denne tiden av året! Ikke bare fordi gradestokken viser over 20 grader og sommeren er rett rundt hjørnet, men også fordi dette er tiden hvor kjendisene trer ut på røde løpere verden over. Nylig kunne vi se stjerne vise frem sine ville antrekk under årets Met-galla i New York, og kort tid etter dro kjendisene videre til Frankrike for å vise seg frem på den røde løperen under Cannes Film Festival.

Så langt har antrekkene under filmfestivalen vært ganske så glamorøse. Her snakker vi metalliske kjoler, lange slep og glitrende smykker. Stjerner som Irina Shayk (32), Julianne Moore (57) og Lupita Nyong'o (35) har alle tatt turen.

Men alt er ikke bare glitter og glamour under den store festivalen. Dette er også et sted hvor kjendisene byr litt ekstra på seg selv. Og én av dem er modellen og «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen Kendall Jenner (22).

LES OGSÅ: Kendall Jenner overrasker med shortsvalg!

Gjennomsiktig x 2!

Du husker kanskje Kendall Jenners Met-galla kjole fra 2017? Modellen og reality-stjernen var blant dem som viste mest av seg selv, da hun var iført en metallisk kjole som praktisk talt viste alt. Vel, nå har modellen gjort det igjen. Hun slo til med en lignende kjole som ikke bare var kort, den var også helt gjennomsiktig. Men spør du oss er den likevel elegant.

Både under premieren av filmen «Girls of the Sun» og på en etterfest i Cannes stile 22-åringen i helt gjennomsiktige kjoler. Dette er imidlertid ikke første gang en av Kardashian-søstrene overrasker på den røde løperen. Ved flere tidligere anledninger har storesøster Kim Kardashian (37) kapret oppmerksomheten, som da hun stilte i metallisk og gjennomsiktig kjole under New York Fashion Week.

Men nå er det altså lillesøster Kendall som har skapt overskrifter for sitt sexy antrekk - to ganger på rad. Vi digger det og synes hun ser helt nydelig ut - også er det jo litt gøy at hun selv legger ut bilde på Instagram hvor hun skriver «Oops». Kanskje det var litt mer planlagt enn folk tror?

Uansett er det ingen tvil om at supermodellen ser slående vakker ut!

LES OGSÅ: Kendall Jenners nye plagg får masse oppmerksomhet på grunn av dens utradisjonelle utseende

oops

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

CANNES: Her er Kendall Jenner under filmfestivalen i Cannes. FOTO: NTB scanpix
CANNES: Her er Kendall Jenner under filmfestivalen i Cannes. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer