Kendall Jenner:

Kendall Jenner brukte støvletter til 80 000 kroner på basketballkamp

Hvorfor ikke?

KENDALL JENNER: Modellen og reality-stjernen (og hennes støvletter) stjal all oppmerksomhet da hun møtte opp på basketballkamp. Foto: Scanpix
KENDALL JENNER: Modellen og reality-stjernen (og hennes støvletter) stjal all oppmerksomhet da hun møtte opp på basketballkamp. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kendall Jenners siste tilskudd til garderoben sin er et par sko fra Saint Laurent som koster mer enn ... tja, alt jeg eier? De glitrende støvlettene har en prislapp på rundt 80 000 norske kroner. Og selv om sko er til for å brukes, hadde jeg nok låst dette paret inn i et skap i fare for at en eneste stein skulle falle av.

De strass-besatte skoene ble vist da Saint Laurent skulle presentere sin kolleksjon for høstkolleksjonen for 2017 i februar. Ifølge nettsteder som WWD og The Guardian ble det raskt en venteliste hos forhandlere som Saks Fifth Avenue og Bergdorf Goodman, og skoene ble etter hvert utsolgt. Blant dem som klarte å sikre seg et par var modellen og reality-stjernen Kendall Jenner (22), som denne uken viste frem sine glitrende sko for første gang i anledning bursdagen sin.

Skoene, som for øvrig består av 6000 glitrende steiner, brukte hun på basketballkamp mellom Los Angeles Clippers og Memphis Grizzlies. Ryktene sier at hun og Blake Griffin (28), som spiller for Clippers, er sammen. Griffin spilte også under kampen hvor Jenner satt «på første rad».

Ikke første gang hun overrasker

Jenner utforsker gjerne nye trender og pleier ofte å være ute med det siste. Men da hun tok på seg disse buksene, skapte hun overskrifter som ikke var fullt så positive. Folk ble nemlig ganske så forvirret over hva slags bukser hun hadde tatt på seg - og om de i det hele tatt kunne regnes som bukser. Se bildene og les mer her.

Hun fikk også massiv oppmerksomhet rundt denne tiden i fjor da hun feiret den store 21 årsdagen sin. Stjernen feiret med stor fest og hadde selvfølgelig tatt på seg finstasen også for denne anledningen. Kjolen minner faktisk svært mye om skoene hun hadde på seg på basketballkampen! Ikke bare på grunn av det glitrende aspektet, men prislappen er også svært så stiv. Bare se her!

LES OGSÅ: Derfor slettet Kendall Jenner Instagram-kontoen sin

Populære sko
Det er ingen tvil om at Saint Laurent-støvlettene hadde sklidd rett inn i sesongens festgarderobe (eller på en sporty tilstelning a la Kendall Jenner for den saks skyld), men vi har hverken råd eller mulighet til å få tak i dem.

For som vi nevnte tidligere, var det venteliste på skoene like etter de ble vist på catwalken i februar. Men, dersom du heter Rihanna (29), trenger du ikke vente til de er kommet i butikk en gang. Sangstjernen la selv ut et bilde på Instagram i mars med teksten «phresh out da runway», som ikke bare er tittelen på en av hennes egne sanger, men betyr også at de kommer rett fra catwalken.

Det er kanskje vær for å bruke støvlettene i Los Angeles, men her til lands begynner vi å bli klare for vintersko. Sjekk ut noen av sesongens favoritter her, og ta med deg noen gode tips til du skal på vinterskoshopping her. Det er nemlig noen krav du bør stille til skoene dine, og nei, det er ikke at de må koste 80 000 kroner og glitre.

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer