Kendall Jenner

Kendall Jenner deler oppskrift på superenkel «bort med kviser»-maske

Og det beste av alt: alle ingrediensene finner du på kjøkkenet!

KENDALL JENNER: Modellen Kendall Jenner deler sine hotteste skjønnhetstips med fansen - og tro det eller ei: de er laget med ingredienser som finnes på matbutikken! Foto: NTB Scanpix
KENDALL JENNER: Modellen Kendall Jenner deler sine hotteste skjønnhetstips med fansen - og tro det eller ei: de er laget med ingredienser som finnes på matbutikken! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den unge supermodellen Kendall Jenner (20) har tilgang til alle de skjønnhetsprodukter hun måtte ønske, men i likhet med oss andre liker også hun å eksperimentere med hjemmespa med ingredienser funnet på kjøkkenet. 

Skjønnheten har lånt bort sitt vakre ansikt til store motehus som Estée Lauder, Chanel, Marc Jacobs, Balmain og Oscar de la Renta, men til tross for at hun fremstår «flawless» på rød løper og når hun går catwalk-show, har Kendall også kviser og uren hud - som alle oss andre! På hjemmesiden Kendallj.com har hun delt en oppskrift på hvordan man selv kan lage en ansiktsmaske.

Sliter du med såkalte «dark spots» eller sorte prikker i huden har Kendall Jenner også en annen godbit på lager:

LES OGSÅ: - Kendall Jenner ser ut som en annen person uten sminke

SMINKEFRI: Kendall Jenner har en skjønnhet som mange misunner henne, men i likhet med oss andre opplever 20-åringen å ha urenhud. Nå deler hun sine enkle skjønnhetstips med fansen! Foto: NTB Scanpix
SMINKEFRI: Kendall Jenner har en skjønnhet som mange misunner henne, men i likhet med oss andre opplever 20-åringen å ha urenhud. Nå deler hun sine enkle skjønnhetstips med fansen! Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 13 ganger Kendall Jenner så VILT bra ut

Kendall Jenner er den eldste datteren til Kris Jenner (60) og Caitlyn Jenner (66). Hun er helsøsteren til Kylie Jenner (19) og halvsøsteren til Khloé Kardashian (32), Kim Kardashian (36) og Kourtney Kardashian (37). Hun har vært en del av TV-showet «Keeping up with the Kardashian» siden starten i 2007. Men siden har hun gjort stor suksess på egenhånd som nettopp supermodell.

Onde tunger har hevdet at Kendall Jenners suksess som modell er på grunn av sine verdensberømte halvsøstre Kim, Khloé og Kourtney, men i et intervju med Vogue gjort tidligere i høst forsvarer hun både seg selv og familien: 

- Selvfølgelig har min suksess kommet etter mine søstre, men jeg har lært av feilene de har gjort. (...) Jeg har jobbet så hardt med å bli tatt seriøst. Dette er ikke en spøk eller et stunt. Det er det jeg drømmer om å gjøre her i livet, og jeg har vært nødt til å bevise at jeg kan gjøre det. 

- For å være ærlig: lillesøsteren min og jeg har all rett til å «go crazy». Det er nesten sånn at man forventer det av oss. Men ingen av oss har et ønske om å gjøre det. Jeg føler at det sier mye om hvordan vi er oppdratt. Ikke bare av foreldrene våre, men også av mine Kardashian-søstre og hva de har lært oss. Foreldrene mine har gjort noe riktig - takk Gud.

LES OGSÅ: Stjel stilen til Kendall Jenner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer