Kendall Jenner

Kendall Jenner overrasker med shortsvalg

«Vi er så forvirret», skriver motenettsted.

KENDALL JENNER. Modellen utforsker stadig nye trender. I Paris under haute couture-uken viste hun seg i sykkelshorts. Foto: Scanpix
KENDALL JENNER. Modellen utforsker stadig nye trender. I Paris under haute couture-uken viste hun seg i sykkelshorts. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er sykkelshortsen «tilbake» i trendbildet? Vi klarer ikke helt å huske om dette faktisk har vært en så stor trend på gaten, men på 90-tallet var det mange som valgte et par sykkelshorts når de skulle trene. Men nå snakker vi om at sykkelshortsen er tilbake - som et hverdagsplagg.

Den såkalte athleisure-trenden har vært hot en god stund nå. Det betyr rett og slett at det skal se ut som du skal på trening, men det skal du ikke. Det kan være at du bruker en sportsbh sammen med et par tights og kombinerer det med en fin veske og et par solbriller. Det er i hvert fall sånn Gigi Hadid (22) og Kendall Jenner (21) har gjort det - bare se her.

I PARIS: Kendall Jenners antrekk i den franske hovedstaden får motebransjen til å spørre om en ny trend er tilbake. Foto: Splash News
I PARIS: Kendall Jenners antrekk i den franske hovedstaden får motebransjen til å spørre om en ny trend er tilbake. Foto: Splash News Vis mer

Sistnevnte har vært mye i mediebildet i det siste. Ikke bare på grunn av Pepsi-reklamen hun var med i som ble trukket, eller etter at hun og søsteren nå nylig lanserte den nye kolleksjonen sin som inkluderte t-skjorter med trykk av ulike kjente band og artister med jentenes ansikter trykt på. Dette har skapt svært store reaksjoner, spesielt fordi mange mener det er skam overfor artistene. 

Men hun har også for ikke så lenge siden skapt medieoppslag etter at hun gikk gatelangs i et par jeans/shorts som vi ikke helt klarte å skjønne oss på. Du kan se buksen her. Nå er hun i Paris under haute couture-uken, og fikk motenettstedet WhoWhatWear til å nok en gang stusse over valg av underdel.

«(...) hun forlot hotellet sitt i et antrekk vi helt ikke klarer å skjønne oss på. Hun hadde på seg en oversized, gul genser fra Dion Lee sammen med et par superstramme, sorte sykkelshorts med glidelås på siden av beinet. Prøver hun seg på Tour de France nå, kanskje? Hun stylet dette med skyhøye sandaletter og et hårbånd til 40 kroner. Det er et antrekk som gir absolutt null mening, men vi klarer samtidig ikke ta øynene våre bort fra det. Kan det hende... kanskje... liker vi det? En ting vi er sikker på hvert fall, er at vi ikke er klare for comeback-et til sykkelshortsen», skriver nettstedet.

Ble vist på catwalken

Da motehusene skulle presentere sine kolleksjoner for denne våren og sommeren, var det flere som hadde valgt å inkludere en variant av sykkelshortsen. Chanel viste det i sin cruise-kolleksjon og MSGM i sin «ready-to-wear» for våren 2017. Kan dette bety at det faktisk er på vei tilbake? Vi har enda ikke sett så mye av det i kjedebutikkene. Du vet, de er jo ganske raskt ute med å komme med noe lignende etter at noe er blitt trendy, men så har ikke sykkelshortsen blitt det hotteste enda!

Men når superstjerner som Kendall Jenner går rundt i det, skal du ikke se bort ifra at folk får øynene opp for det sporty plagget. Selv kjenner jeg at det sitter ganske langt inne å ta i bruk dette, men det samme sa jeg om slengbukser en tid tilbake, så man skal aldri si aldri. Under kan du se visningen til Chanel da de presenterte sin cruise-kolleksjon, og på 13:44 får du et lite glimt av deres sykkelshorts.

LES OGSÅ: Derfor slettet Kendall Jenner Instagram-kontoen sin

Ha den under kjolen i sommer

Selv om vi ikke har tenkt å bruke sykkelshortsen som et synlig plagg med det første, er det både et komfortabelt og praktisk plagg i varmen. Sykkelshortsen kan faktisk være en slags blyghetens beskytter når kjolene blir luftige, lette og korte. Hvem har vel ikke opplevd å gå ut en dør eller rundt et hjørne for så å oppleve at vinden tar skikkelig tak i skjørtekanten og blotter trusa for hele omverdenen? Uttrykket «flau bris» har vel neppe vært mer beskrivende enn i sånne sammenhenger.

En sykkelshorts under skjørtet eller kjolen vil dessuten forhindre at skjørtet klistrer seg til huden. I tillegg unngår du den ubehagelige lårgnissingen som følger med klam hud. Med andre ord kan sykkelshortsen også brukes av deg som ikke liker sykkelshorts en gang. Trikset er bare å kjøpe en som er kort nok til ikke å synes under kjolen eller skjørtet.

Psst: Har du noen strømpebukser liggende igjen fra vinterhalvåret? Dette smarte trikset må du få med deg!

Et innlegg delt av Club 21 (@club21)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer