Kendall Jenner

Kendall Jenner overrasker med shortsvalg

«Vi er så forvirret», skriver motenettsted.

KENDALL JENNER. Modellen utforsker stadig nye trender. I Paris under haute couture-uken viste hun seg i sykkelshorts. Foto: Scanpix
KENDALL JENNER. Modellen utforsker stadig nye trender. I Paris under haute couture-uken viste hun seg i sykkelshorts. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er sykkelshortsen «tilbake» i trendbildet? Vi klarer ikke helt å huske om dette faktisk har vært en så stor trend på gaten, men på 90-tallet var det mange som valgte et par sykkelshorts når de skulle trene. Men nå snakker vi om at sykkelshortsen er tilbake - som et hverdagsplagg.

Den såkalte athleisure-trenden har vært hot en god stund nå. Det betyr rett og slett at det skal se ut som du skal på trening, men det skal du ikke. Det kan være at du bruker en sportsbh sammen med et par tights og kombinerer det med en fin veske og et par solbriller. Det er i hvert fall sånn Gigi Hadid (22) og Kendall Jenner (21) har gjort det - bare se her.

Sistnevnte har vært mye i mediebildet i det siste. Ikke bare på grunn av Pepsi-reklamen hun var med i som ble trukket, eller etter at hun og søsteren nå nylig lanserte den nye kolleksjonen sin som inkluderte t-skjorter med trykk av ulike kjente band og artister med jentenes ansikter trykt på. Dette har skapt svært store reaksjoner, spesielt fordi mange mener det er skam overfor artistene. 

Men hun har også for ikke så lenge siden skapt medieoppslag etter at hun gikk gatelangs i et par jeans/shorts som vi ikke helt klarte å skjønne oss på. Du kan se buksen her. Nå er hun i Paris under haute couture-uken, og fikk motenettstedet WhoWhatWear til å nok en gang stusse over valg av underdel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer