Treningstøy:

Kickstart løpesesongen med dette freshe treningstøyet

Vi vil ha ALT!

TRENINGSTØY: Vi er klare for å ta dagens treningsøkt utendørs i nytt treningstøy- er du? FOTO: NTB Scanpix
TRENINGSTØY: Vi er klare for å ta dagens treningsøkt utendørs i nytt treningstøy- er du? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke så veldig fristende å knyte på seg joggeskoa og ta en løpetur ute når veien er speilblank og gradestokken ligger på rundt 10 minus.

Ja, det er nok mange som har ventet på lysere dager, varmere temperatur og bedre føre. Nå har det endelig begynt å ligne litt på vår - hvert fall her i hovedstaden. Det skal vi feire med å ta dagens treningstur utendørs.

Kari Uglem, som er generalsekretær i Norges Triatlonforbund, og tidligere landslagsløper, har sagt til KK.no at selv om det å løpe på tredemølle er god trening, vil det å løpe ute gi deg en ekstra fordel.

– Det gir deg et normalt fraspark slik at du får mer spenststyrke. På mølla «setter» man seg litt nedpå, så det blir litt mindre spenst involvert, forteller hun.

Psst: Her er tre morsomme løpeøkter du kan gjøre ute eller på mølla!

For å kickstarte løpesesongen på best mulig måte har vi oppgradert garderoben vår litt. Det varmere treningstøyet er blitt byttet ut med noen lettere varianter.

Akkurat nå finner du så mye fresht treningstøy i deilige farger!

Vi ser også at flere merker bruker kraftige linjer i designet sitt - gjerne med farger som skaper kontrast. Her er noen av våre treningstøyfavoritter:

LES OGSÅ: Øvelsene som gjør underverker for armene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer