Moteuka

Kim Kardashian (35) stjal nok en gang oppmerksomheten

Denne uka strømmer kjendiser til «The Big Apple» når det endelig er klart for New York Fashion Week.

AVSLØRENDE: Kim Kardashian på vei til ektemannen Kanye West sin konsert i New York. Denne uka er det New York Fashion Week og Kardashian kommer nok til å være å se på flere visninger. Blant annet skal Kanye West ha visning av sin nye kolleksjon.  Foto: Splash News
AVSLØRENDE: Kim Kardashian på vei til ektemannen Kanye West sin konsert i New York. Denne uka er det New York Fashion Week og Kardashian kommer nok til å være å se på flere visninger. Blant annet skal Kanye West ha visning av sin nye kolleksjon. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene i Stockholm, København og i Oslo er forbi, og nå venter de store: New York, London, Milano og Paris Fashion Week. Her viser verdens mest kjente designere frem kolleksjonene sine for det kommende året. Blant navnene på lista er Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Diane von Furstenburg, Oscar de la Renta, Burberry, Valentino, Gucci, Louis Vuitton og Chanel.

Men selv om de store og kjente motehusene har de største visningene under moteuka, ser vi også ny designere dukke opp. Tidligere i år debuterte blant annet norske August Vestbø (18) under New York Fashion Week. 

Denne uka er det New York Fashion Week (NYFW) som står for tur og kjendisene har allerede begynt å strømme til «The Big Apple». Og mange av antrekkene har allerede skapt enorm oppmerksomhet. 

LES OGSÅ: Modeller sjokkerte med superdristige kjoler i Venezia

Metallisk og gjennomsiktig  

En av dem som nok en gang viste mye av seg selv i går var Kim Kardashian, som har gått fra å være Paris Hiltons' litt tacky-kledde personlige assistent, til å bli kjent som en av verdens største motepersonligheter. I løpet av moteuka vil du garantert se Kardashian på front row på de største visningene og mange venter i spenning på å se hva hun kommer til å kle seg opp i. Hun har nemlig fått mye oppmerksomhet for sine mange ville og fantastiske antrekk de siste årene, noe ektemannnen Kanye West har fått mye av æren for. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer