Kim Kardashian:

Kim Kardashian lanserer shopping-app

Denne har vi ventet på SÅ lenge!

KIM KARDASHIAN: 37-åringen lanserer shopping-app. FOTO: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: 37-åringen lanserer shopping-app. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (37) er ei travel dame. I tillegg til å bare være ekstremt kjent, ha sitt eget spill, sin egen app, sitt eget kosmetikkmerke, være en sentral del av reality-serien «Keeping up with the Kardashians», OG vente sitt tredje barn, lanserer hun nå en helt ny app som heter «Screenshop».

- Jeg tror den kommer til å være banebrytende og så spennende for alle, forteller reality-stjernen til Vogue.

Har du noen gang prøvd «Shazam»? En app hvor du kan ta opp en sang som spilles og deretter få svar på hvilken artist som har låta og hva den heter. Nå kan du også gjøre dette med klær! Det er nemlig det den nye appen til Kardashian går ut på.

Du kan scanne et antrekk du for eksempel har sett på Instagram, og deretter få opp forslag på lignende plagg.

LES OGSÅ: Kardashian-familien er kjent for å være drøye, men julekortene skal de jammen meg ha kred for

SELFISH: Kim Kardashians bok Selfish, som inneholdt mange bilder av henne, har gjort stor suksess. Hun deler også stadig bilder av seg selv på sosiale medier. Her med supermodell Naomi Campbell. Foto: Scanpix
SELFISH: Kim Kardashians bok Selfish, som inneholdt mange bilder av henne, har gjort stor suksess. Hun deler også stadig bilder av seg selv på sosiale medier. Her med supermodell Naomi Campbell. Foto: Scanpix Vis mer

Ryktene svirrer

Nyheten om den nye appen til Kim K har derimot forsvunnet litt i et hav av rykter rundt hennes berømte familie. Det har vært spesielt mye oppmerksomhet rundt Kardashian-jentene den siste tiden.

Det ryktes nemlig at tre av de seks søstrene er gravide. Allerede er det bekreftet at Kim selv venter sitt tredje barn, men at hun og ektemannen Kanye West (40) denne gangen har valgt å få sitt siste tilskudd i familien med hjelp av en surrogatmor. Men det er ikke bare 37-åringen som visstnok skal bli mor. Ryktene sier at både Khloe Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) er gravide.

Ingen av graviditetene er blitt bekreftet, og da Kris Jenner (62) - søstrenes mor - var gjest hos talkshowvert Ellen DeGeneres, rodde hun seg fint unna da hun fikk spørsmål om to av hennes yngste døtre ventet barn.

BERØMT FAMILIE: Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian og Kris Jenner holder kortene tett til brystene om jentene i midten venter sine første barn. Foto: Scanpix
BERØMT FAMILIE: Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian og Kris Jenner holder kortene tett til brystene om jentene i midten venter sine første barn. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer