Kim Kardashian:

Kim Kardashian vant pris - takket eksmannen

- Takk til alle som hadde troen på meg, eller som rettere sagt ble overtalt av Kanye.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian mottok prisen for «årets moteikon». FOTO: NTB
KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian mottok prisen for «årets moteikon». FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Siden Kim Kardashian (41) inntok rampelyset på midten av 2000-tallet, har mye skjedd. Fra å være Paris Hiltons stylist er firebarnsmoren blitt en av verdens største kjendiser og forretningskvinner - og det er vel nesten ingen som ikke har hørt navnet Kim Kardashian.

I 2014, etter to mislykkede ekteskap, giftet hun seg med rapper og musikkprodusent Kanye West, og sammen har de barna North, Saint, Chicago og Psalm. Etter mye spekulasjon i mediene, ble det klart at paret valgte å skille lag i februar i år.

Mottok mote-pris

41-åringen har i løpet av det siste tiåret blitt en av verdens mektigste kvinner - og et stilikon for hele verden. Natt til 8. desember var det duket for prisutdeling på andre siden av dammen, hvor kjendisene samlet seg for å få med seg People's Choice Award. En av prisene som ble delt ut var «årets moteikon» - og det var ingen ringere enn Kim som vant den gjeve prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer