Kim Kardashian:

Kim Kardashian vant pris - takket eksmannen

- Takk til alle som hadde troen på meg, eller som rettere sagt ble overtalt av Kanye.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian mottok prisen for «årets moteikon». FOTO: NTB
KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian mottok prisen for «årets moteikon». FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Siden Kim Kardashian (41) inntok rampelyset på midten av 2000-tallet, har mye skjedd. Fra å være Paris Hiltons stylist er firebarnsmoren blitt en av verdens største kjendiser og forretningskvinner - og det er vel nesten ingen som ikke har hørt navnet Kim Kardashian.

I 2014, etter to mislykkede ekteskap, giftet hun seg med rapper og musikkprodusent Kanye West, og sammen har de barna North, Saint, Chicago og Psalm. Etter mye spekulasjon i mediene, ble det klart at paret valgte å skille lag i februar i år.

Mottok mote-pris

41-åringen har i løpet av det siste tiåret blitt en av verdens mektigste kvinner - og et stilikon for hele verden. Natt til 8. desember var det duket for prisutdeling på andre siden av dammen, hvor kjendisene samlet seg for å få med seg People's Choice Award. En av prisene som ble delt ut var «årets moteikon» - og det var ingen ringere enn Kim som vant den gjeve prisen.

Det var skuespiller Tracee Ellis Ross, som vant prisen i fjor, som introduserte og delte ut prisen.

- Fra en Balenciaga-elsker til en annen, begynte Ross da hun introduserte Kim, som spankulerte nedover scenen i et helsvart, Balenciaga-antrekk.

Takket ektemannen

Under takketalen benyttet Kim Kardashian seg for å takke eksmannen, Kanye West. Selv om det skal ha være trøblete mellom dem da de skilte seg, er det ingen tvil om at Kanye, som også er klesdesginer for sitt eget merke Yeezy, har påvirket ekskonas stil.

- Takk til alle fantastiske designere som vil kle meg opp, og til alle som hadde troen på meg, eller som rettere sagt ble overtalt av Kanye. Så tusen takk til Kanye som introduserte meg til moteverdenen. Jeg forelsket meg i mote og inspireres av så mange. Det er en drøm at jeg kan våkne hver dag og bli kledd i fantastiske klær, sier hun og legger til:

- Jeg er takknemlig for at jeg for muligheten til å prøve meg frem og ta en risk. Jeg er så ydmyk for å være her i kveld. Jeg startet med å organisere skap til å bli en stylist, så at jeg nå står her og vinner en pris for årets moteikon, er et klyp-meg-i-armen-øyeblikk, sa hun.

Se hele takketalen her.

I likhet med eksmannen, Kanye, har Kim også sitt eget brand, KKW, som rives vekk fra hyllene gang på gang. I tillegg til sminke og selvpleie har hun også flere kleskolleksjoner bestående av bikinier, undertøy og hold-in-plagg under navnet Skims.

Under sommer-OL, som ble arrangert tidligere i år, var det også Kim Kardashian som kledde opp de amerikanske OL-utøverne. Kim Kardashians shapewear-merke Skims var nemlig designer for det offisielle undertøyet, samt pysj og loungewear.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer