Kim Kardashian:

Kim Kardashians bilde får ryktene til å svirre

Avslører hun navnet på familiens nye tilskudd her?

KIM KARDASHIAN: 15. januar kunne 37-åringen avsløre at hun er blitt mor til tre. FOTO: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: 15. januar kunne 37-åringen avsløre at hun er blitt mor til tre. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er utrolig hvordan én familie, som vi ikke kjenner, kan ta opp så mye av tiden vår. Her i redaksjonen blir Kardashian-klanen snakket om hver eneste dag. Spesielt nå ettersom Kim (37) og Kanye West (40) nettopp har fått barn nummer 3! 15. januar kom den vesle jenta til verden ved hjelp av surrogat.

Det var Kim selv som delte nyheten via appen sin og kunne fortelle at jenta veier 3,5 kilo og at barna North (4) og Saint (2) er i ekstase over å ha fått en lillesøster. Vi har ennå ikke fått vite hva det nye tilskuddet skal hete, men ryktene har begynt å svirre etter at den nybakte trebarnsmoren la ut et bilde på Instagram.

LES OGSÅ: Brooklynn (7) stjal showet under prisutdelingen

Kardashian West la nemlig ut et bilde av logoen til det franske motehuset Louis Vuitton. Det tok ikke lang tid før det lå tusenvis av kommentarer under bildet, hvor mange fans spekulerte i om dette hadde noe med navnet å gjøre.

«Er dette et hint? Louis Vuitton?? Skal datteren hete det??», «Louise, Liv eller Elle», og «Jeg tror hun kommer til å hete Elvie (som i LV for Louis Vuitton) eller bare Vuitton» lyder tre av kommentarene.

LES OGSÅ: Norske Adrian er modell for Louis Vuitton, Prada og Valentino

Kim Kardashians bilde får ryktene til å svirre

Er hun surrogatmoren?

Men det er ikke bare navnet til barnet folk snakker om. Kims lillesøster Kylie (20) forsvant helt fra rampelyset for noen måneder siden. Hun har heller ikke vært å se på reality-serien til familien, «Keeping Up With The Kardashians».

At Kim ventet sitt tredje barn ble raskt kjent, men så begynte ryktene å svirre rundt Khloe (33) og Kylie. Søstrene holdt det skjult lenge, men i desember kunne endelig 33-åringen avsløre at hun venter sitt første barn.

Kylie har ennå ikke bekreftet noe, og hun har heller ikke blitt sett offentlig, men det har blitt lekket noen paparazzi-bilder av den unge stjernen som er ganske så avslørende. 20-åringen har vært sammen med kjæresten Travis Scott (25) i under ett år, men nå er det mange som tror at det ikke er deres barn Kylie venter.

Ryktene skal nemlig ha det til at det var Kylie som var Kims surrogatmor. Både Mirror og Elite Daily skriver at fansen mener det 20-åringen som har båret fram familien Wests barn.

LES OGSÅ: Skuespilleren er nesten ikke til å kjenne igjen

VISER SEG IKKE OFFENTLIG: Det finnes nesten ikke bilder av 20-åringen de siste månedene. Her sammen med kjæresten Travis Scott i juni. Foto: Scanpix
VISER SEG IKKE OFFENTLIG: Det finnes nesten ikke bilder av 20-åringen de siste månedene. Her sammen med kjæresten Travis Scott i juni. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer