Kim Kardashian:

Kim Kardashians bilde får ryktene til å svirre

Avslører hun navnet på familiens nye tilskudd her?

KIM KARDASHIAN: 15. januar kunne 37-åringen avsløre at hun er blitt mor til tre. FOTO: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: 15. januar kunne 37-åringen avsløre at hun er blitt mor til tre. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er utrolig hvordan én familie, som vi ikke kjenner, kan ta opp så mye av tiden vår. Her i redaksjonen blir Kardashian-klanen snakket om hver eneste dag. Spesielt nå ettersom Kim (37) og Kanye West (40) nettopp har fått barn nummer 3! 15. januar kom den vesle jenta til verden ved hjelp av surrogat.

Det var Kim selv som delte nyheten via appen sin og kunne fortelle at jenta veier 3,5 kilo og at barna North (4) og Saint (2) er i ekstase over å ha fått en lillesøster. Vi har ennå ikke fått vite hva det nye tilskuddet skal hete, men ryktene har begynt å svirre etter at den nybakte trebarnsmoren la ut et bilde på Instagram.

LES OGSÅ: Brooklynn (7) stjal showet under prisutdelingen

Kardashian West la nemlig ut et bilde av logoen til det franske motehuset Louis Vuitton. Det tok ikke lang tid før det lå tusenvis av kommentarer under bildet, hvor mange fans spekulerte i om dette hadde noe med navnet å gjøre.

«Er dette et hint? Louis Vuitton?? Skal datteren hete det??», «Louise, Liv eller Elle», og «Jeg tror hun kommer til å hete Elvie (som i LV for Louis Vuitton) eller bare Vuitton» lyder tre av kommentarene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer