Kim Kardashian

Kim Kardashians ørepynt får nettet til å koke

«Hvorfor insisterer Balenciaga på å trolle oss med søppel?».

SKAPER OVERSKRIFTER: Kim Kardashian i New York for å promotere den nye sesongen av «The Kardashians». FOTO: NTB.
SKAPER OVERSKRIFTER: Kim Kardashian i New York for å promotere den nye sesongen av «The Kardashians». FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Hun er ikke fremmed for å skape overskrifter, og med sesong to av The Kardashians som nå ruller over tv-skjermene er Kim Kardashian på farten for å promotere den populære reality-serien.

Hun har til salt på grøten, 41-åringen. Men for liksom å understreke det hele troppet hun nylig opp i New Yorks gater med kredittkort dinglende fra ørene.

Den noe spesielle ørepynten har en prislapp på 425 dollar, rett i underkant av 4500 norske kroner, og er signert det Paris-baserte luksusmotehuset Balenciaga.

«Kim K i Balenciaga kredittkort-ørepynt føles litt støtende», skriver en på Twitter.

«Hva i alle dager har hun i ørene? Kredittkort? Støtter de kontaktløs betaling? Tapper hun for å betale med hodet på kortautomaten? Hvordan fungerer det?», lurer en annen, om ikke en anelse ironisk.

«Hvorfor insiterer Balenciaga på å trolle oss med det som bokstavelig talt er søppel?», spør en tredje, med referanser til den mye omtalte søppelposen luksusmotehuset slapp tidligere i år.

Vesken, som minnet om en søppelpose, hadde en prislapp på 18 000 norske kroner, og skapte overskrifter verden over.

– Jeg kunne ikke gå glipp av muligheten til å lage den dyreste søppelposen i verden. Hvem elsker ikke en moteskandale, sa designeren selv om vesken den gang.

FRA TOPP TIL TÅ: Kim Kardashian i Balenciaga fra topp til tå. FOTO: NTB.
FRA TOPP TIL TÅ: Kim Kardashian i Balenciaga fra topp til tå. FOTO: NTB. Vis mer
KREDITTKORT: Nettet reagerer på disse kredittkort-øredobbene. FOTO: NTB.
KREDITTKORT: Nettet reagerer på disse kredittkort-øredobbene. FOTO: NTB. Vis mer

Ørepynten, som ifølge Page Six minner om det svært så eksklusive kredittkortet American Express Black Card, bærer Balenciaga-logoen og er fra motehusets spring 2020-kolleksjon som hentet inspirasjon fra nettopp business power dressing og inkluderte blant annet kreativ leder og sjefsdesigner Demna Gvasalias helt egen variant av Mastercard-logoen.

Resten av Kims antrekk var forøvrig også Balenciaga; Den svarte høyhalseren med hansker, de tigerstripede «pantashoesene» – ja, buske og sko i ett – solbrillene og en pusete variant av Hourglass-vesken.

IT-VESKE: Hourglass-modellen er blitt umåtelig populær. FOTO: NTB.
IT-VESKE: Hourglass-modellen er blitt umåtelig populær. FOTO: NTB. Vis mer

Veskemodellen er blitt svært populær den siste tiden. Denne varianten har en prislapp på 2300 dollar, som tilsvarer 24 000 kroner.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer