FLOTT KJOLE - BARE SÅ FRYKTELIG SYND MED SKOENE: Dita von Teese på Coachella Music Festival i California nylig. Foto: All Over Press
FLOTT KJOLE - BARE SÅ FRYKTELIG SYND MED SKOENE: Dita von Teese på Coachella Music Festival i California nylig. Foto: All Over Press Vis mer

Dita Von Teese

Kjære vene, hva skjedde?

Stilikon og burlesqueartist Dita von Teese har byttet ut de glamorøse hælene med farmors ortopediske fotformsko.

Som vanlig er hun et syn for øyet i blomstrete 40-tallskjole fra Moschino, rød leppestift og kjølig pudret ansikt.

Lekkert dandert på de solfylte slettene på the Coachella Music Festival i California, der hun også var i fjor, nipper hun til kokosnøttdrinker med kirsebær mens hun digger musikken.

Men nede på bakkenivå er det noe som skurrer. I stedet for filmdiva-stilettene Teese er så kjent for, har hun på seg et par hudfargede og høyst fornuftige sandaler selv farmor vil kvie seg for å bruke.

 • Les også: Det damper av Dita

 • Rett fra gamlehjemmet?

  For en gangs skyld ser det rett og slett ut som om burlesqueartisten, som gjerne kalles retrodronningen, har plukket opp fottøyet sitt på et gamlehjem før hun dro av sted.

  Eller så har hun bare tatt til fornuften og tenkt at høye hæler og gress ikke hører sammen. Det er også fullt mulig.

  Er allværsjakke og crocs det neste?

  En ørliten glipp?

  Til den engelske avisen The Daily Mail har Dita von Teese tidligere forsikret om at hun aldri kommer til å vise seg offentlig uten å se helt strålende glamorøs ut.

  - Jeg vet at paparazzi-fotografene drømmer om at jeg kommer ut av Starbucks i jeans, med ustelt og rotete hår, men det kommer aldri til å skje, sier hun til avisen.

  - Jeg synes bare at når du tar deg litt tid til å se bra ut, så får du det som du vil. Og jeg får det alltid som jeg vil, legger hun til.

  Men kanskje hun bommet litt på skovalget denne gangen her?

  NEI, DETTE ER INGEN SPØK: Er dette fottøyet til en dampende diva? Tydeligvis... Foto: All Over Press
  NEI, DETTE ER INGEN SPØK: Er dette fottøyet til en dampende diva? Tydeligvis... Foto: All Over Press Vis mer