Skam

Kjedebutikken Weekday slipper «Skam»-inspirerte t-skjorter

Slenger seg på trenden og har laget t-skjorter med «kjente» «Skam»-sitater.

SKAM: Tv-serien hvor Noora (Josefine Frida Pettersen), Vilde (Ulrikke Falch), Sana (Iman Meskini), Chris (Ina Svenningsdal) og Eva (Lisa Teige) er med ruller over tv-skjermer over hele verden. Foto: NRK
SKAM: Tv-serien hvor Noora (Josefine Frida Pettersen), Vilde (Ulrikke Falch), Sana (Iman Meskini), Chris (Ina Svenningsdal) og Eva (Lisa Teige) er med ruller over tv-skjermer over hele verden. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når noen fra Norge gjør det bra i utlandet blir vi alle litt stolte selv om vi kjenner dem eller ei. Dette gjelder også når vi, ja, jeg sier vi, imponerer på filmlerretet og tv-skjermen. NRK-serien «Skam» har nemlig tatt helt av, og vi elsker det. Vi elsker at svenskene går rundt og sier «drittsekk» og «halla» om hverandre. Vi elsker at alle danske nettsider vi åpner har ett eller annet om «Skam» høyt oppe i feed-en. Og vi elsker når moteindustrien forelsker seg i tv-serien vi er så stolte av.

I fjor fikk vi blant annet Nora + William-genserne og Nora + Wilhelm-genserne som absolutt alle skulle ha tak i. Men nå har altså kjedebutikkene tydeligvis lagt merke til salgspotensialet, og Weekday lanserer i løpet av svært kort tid to t-skjorter med «kjente» «Skam»-ord som «Drittsekk» og «Halla Boys». På Weekdays Instagram-konto har butikken lagt ut bilde av de to t-skjortene som ifølge dem er tilgjengelige i løpet av denne uken og neste uke.

LES OGSÅ: - SKAM er lidenskap, mykporno og samlivsterapi i en og samme suppe

Nå kommer den amerikanske versjonen av SKAM

Ja, du leste rett. TV-produsent Simon Fuller har nemlig kjøpt opp rettighetene til braksuksessen, og ifølge NRK kan den amerikanske versjonen komme allerede i 2017. Men vi tenkte at vi kunne hjelpe godeste Fuller med å la det vi håper kommer til å få navnet «Shame» komme til live. 

For hva trenger man til en slik serie? Jo, en skikkelig bra skuespillerstab. Altså, jeg tviler ikke på at våre norske «Skam»-skuespillere hadde sklidd rett inn i Hollywood, men jeg antar at Fuller og resten av crewet setter sammen sitt eget cast. Og vi vil selvfølgelig hjelpe til med det. Så, if you are reading this mr. Fuller - we want to help you cast «Shame». Here you go:

Se hvilke stjerner vi gjerne skulle sett i den amerikanske versjonen her!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer