FAVORITTNEGLELAKKER: Kjendiskvinnene elsker neglelakker, og deres favoritter varierer fra naturlige farger til fargesterke toner. Foto: Scanpix
FAVORITTNEGLELAKKER: Kjendiskvinnene elsker neglelakker, og deres favoritter varierer fra naturlige farger til fargesterke toner. Foto: Scanpix Vis mer

Neglelakk Favoritter

Kjendisene avslører sine favorittneglelakker - se fargene her!

Varierer fra naturlige til fargesterke toner.

Velstelte negler er noe vi i redaksjonen mener bør prioriteres, og kjendiskvinnene er enige med oss. Vi elsker at det er enkelt og rimelig, ikke minst at du kan gjøre jobben selv. Nylakkede, blanke og flotte negler gir et elegant tilskudd i en hektisk hverdag!

Husk å starte lakkeprosessen med å rengjøre neglene med neglelakkfjerner. Selv om du ikke har neglelakk på er det lurt å fjerne fett og smuss fra neglene før du lakker dem. Dette bidrar til en jevnere resultatet og sørger for at lakken sitter bedre.

Camilla Pihl: Under moteuken i New York ble Camilla inspirert av en militærgrønn farge Rag & Bone hadde på modellene under sin visning. Camilla synes fargen er et godt og litt annerledes alternativ til den klassiske røde fargen. En perfekt rosatone, som gir et naturlig og rent resultat, er en farge Camilla ofte bruker. Dersom man kun skal ha to neglelakker må man ha en mørk og en lys stående i skapet, mener Camilla. Neglelakker fra Essie, kr 129. Foto: Camilla Pihl og produsentene.
Tone Damli Aaberge: Vanligvis ordnet Tone neglene sine i salong, men hun elsker burgunderfarget lakker. Det er en elegant farge, som passer til alt. Neglelakken fra Chanel (kr 280) er en av hennes favoritter. Foto: Tone Damli Aaberge og produsentene
Maria Skappel: Maria synes hendene er penest naturlige med en lys og delikat neglelakk. Til spesielle anledninger liker Maria å matche neglene til hennes knallrøde veske. Rød neglelakk fra Yves Saint Laurent, kr 235. Nude neglelakk fra Lancome, kr 175. Foto: Maria Skappel og produsentene
Siri Tollerød: Jeg elsker neglelakker og har altfor mange og skifter farge ofte, sier Siri. Akkurat nå har hun dilla på Smokin' hot (700) fra Essie. En litt mørk, grå-lilla farge, som passer til alt. Hun går ofte for litt mørkere farger på neglene om vinteren, og når Tollerød ønsker noe mer fargerikt går hun gjerne all-in med et sterk rosafarge. Burgunder fra Essie, kr 129. Rosa fra Max Factor, kr 95. Foto: ByTimo og Kicks.no

Du bør også bruke underlakk for at resultatet skal bli best mulig. Dessuten beskytter underlakken neglene dine mot å bli gule. Neglelakken skal helst påføres i flere tynne lag, og avslutningsvis bør du bruke en overlakk, som beskytter mot ytre slitasje.

Overlakken kan dessuten brukes til å endre uttrykket på neglene – enten du går for en overlakk som gjør dem blankere eller en som gjør dem mattere.

Hvert år er det noen farger som stikker seg ut og blir såkalte «trendfarger», men hvilke farger sverger kjendiskvinnene til? I et hav av ulike farger har Maria Skappel, Tone Damli, Camilla Pihl og Siri Tollerød delt sine favoritter med oss!

Til info: Tone Damli og Maria Skappel er en av bloggerne Adlink jobber kommersielt med. Adlink er eid av Aller Media AS.

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no. 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: