Neglelakk Favoritter

Kjendisene avslører sine favorittneglelakker - se fargene her!

Varierer fra naturlige til fargesterke toner.

FAVORITTNEGLELAKKER: Kjendiskvinnene elsker neglelakker, og deres favoritter varierer fra naturlige farger til fargesterke toner. Foto: Scanpix
FAVORITTNEGLELAKKER: Kjendiskvinnene elsker neglelakker, og deres favoritter varierer fra naturlige farger til fargesterke toner. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velstelte negler er noe vi i redaksjonen mener bør prioriteres, og kjendiskvinnene er enige med oss. Vi elsker at det er enkelt og rimelig, ikke minst at du kan gjøre jobben selv. Nylakkede, blanke og flotte negler gir et elegant tilskudd i en hektisk hverdag!

Husk å starte lakkeprosessen med å rengjøre neglene med neglelakkfjerner. Selv om du ikke har neglelakk på er det lurt å fjerne fett og smuss fra neglene før du lakker dem. Dette bidrar til en jevnere resultatet og sørger for at lakken sitter bedre.

Du bør også bruke underlakk for at resultatet skal bli best mulig. Dessuten beskytter underlakken neglene dine mot å bli gule. Neglelakken skal helst påføres i flere tynne lag, og avslutningsvis bør du bruke en overlakk, som beskytter mot ytre slitasje.

Overlakken kan dessuten brukes til å endre uttrykket på neglene – enten du går for en overlakk som gjør dem blankere eller en som gjør dem mattere.

Hvert år er det noen farger som stikker seg ut og blir såkalte «trendfarger», men hvilke farger sverger kjendiskvinnene til? I et hav av ulike farger har Maria Skappel, Tone Damli, Camilla Pihl og Siri Tollerød delt sine favoritter med oss!

Til info: Tone Damli og Maria Skappel er en av bloggerne Adlink jobber kommersielt med. Adlink er eid av Aller Media AS.

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer