Sarah Jessica Parker

Kjendisfavoritten du faktisk har råd til

Du får dem på H&M for 499 kroner.

KR.499 PÅ H&M: Disse hvite sandalene fra kleskjedens samarbeid med Swedish Hasbeens er et av SJPs nye favorittpar. Foto: All Over Press/H&M
KR.499 PÅ H&M: Disse hvite sandalene fra kleskjedens samarbeid med Swedish Hasbeens er et av SJPs nye favorittpar. Foto: All Over Press/H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva synes du om tresko?

Sarah Jessica Parker spiller skogale Carrie i «Sex og Singelliv». Der går det i Jimmy Choo, Christian Louboutin og Manolo Blahnik.Men som privatperson kan SJP like godt gå i UGGs og Converse. Denne sesongen har moteikonet også lagt sin elsk på et skomerke lommeboken din kan takle.SE OGSÅ: 120 sommersandaler du vil elske

Elsker svenske klogger

Sex og Singelliv-stjernens nye skoforelskelse er svenske Swedish Hasbeens – treskomerket som i sommer samarbeider med H&M. Så fornøyd er hun faktisk at hun ønsker at alle andre skal oppleve det samme.- Jeg kjøper Swedish Hasbeen som gaver til mine venner, sier hun i en video på YouTube (ekstern lenke), hvor hun forteller om hvordan hun kjenner til svensk mote.Og produsenten er selvfølgelig glad for all den positive oppmerksomheten.- Vi er veldig glad for at en av verdens mest kjente skofetisjister og moteikoner foretrekker å gå i våre sko, uansett vær, sier Cilla Wingård Neuman, daglig leder av Swedish Hasbeens i en pressemelding. Se Parker i Swedish Hasbeens her:

Naturlig mote

De rotsvenske kloggene håndlages fra bunnen av, og er i miljøvennlige materialer og naturlige, ubehandlede farger. I tillegg passer de perfekt til sesongens store 70-tallstrend, som designsjef i H&M uttalte i en pressemelding om samarbeidet.Og ikke er de altfor dyre heller. De hvite H&M-kloggene har en prislapp på 499 kroner. Swedish Hasbeens har også nettbutikk på www.swedishhasbeens.com som shipper til Norge. Oversikt over skobutikker som fører merket, finner du også på nettsiden.

Mer trehæler

Sandaler med trehæler er en av sommerens største skotrender, med vanlig hæl eller med kilehæl. Se hele 120 sommersandaler her.Bruk dem for eksempel til 70-tallsjeansen med sleng eller en av sesongens hvite blondekjoler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer