Kjendismote

Kjendiskjolen koster 400 kr

Taylor Swift så henrivende ut i rødt. Det kan du også gjøre.

HOT I RØDT: Taylor Swift er mest kjent som countrystjerne, men 22-åringen har nå også en av stemmene i filmen Dr. Suess The Lorax, og det var på en pressekonferanse i forbindelse med dette at superstjernen troppet opp i denne røde kjolen.  Foto: All Over Press
HOT I RØDT: Taylor Swift er mest kjent som countrystjerne, men 22-åringen har nå også en av stemmene i filmen Dr. Suess The Lorax, og det var på en pressekonferanse i forbindelse med dette at superstjernen troppet opp i denne røde kjolen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi er vant til å se henne med supersøte krøller og romantiske kjoler og skjørt. Det var ikke tilfellet da Taylor Swift troppet opp på en pressekonferanse nylig. Håret var rettet ut og lagt i en myk bølge, som sammen med den tunge luggen gir henne en helt annen look.. Og det var ikke bare håret som var annerledes.

Så rødt

Countrystjernen – som vanligvis elsker mer yndige antrekk, gjerne blonder eller paljetter, og aller helst i nude puddertoner eller svart – gikk for en knallrød kjole. At det er en farge hun kler, er det liten tvil om. Saken fortsetter under bildet.Den ermeløse kjolen har rund hals og er ettersittende i overkroppen, men har et vidt skjørt i midilengde. SE OGSÅ: Ikke gå i midi-fellaSe alle Taylor Swifts antrekk på Trendtoppen.

Slik får du tak i den

Kjolen kommer i tre farger – rød, turkis og svart – og er tilgjengelig på Asos.com (ekstern lenke). Prislappen er heller ikke å kimse av? 45 britiske pund, eller cirka 410 kroner.

Se alle fargene her:

Husk at du må betale moms og tollavgift på varetilsendinger over 200 kroner, så totalsummen blir noe høyere. Asos.com har dog gratis frakt til Norge, så lenge du er villig til å vente en ukes tid.

Gir drømmedama stemme

Den søte jenta med gullstrupen har rukket mer enn 22 åringer flest, og har tatt hjem en hel haug med priser for sine utgivelser og opptredener. Nå har sangfuglen fått rollen – eller rettere sagt, stemmen – som Audrey i den animerte Dr. Seus-filmen «The Lorax». Audrey er drømmedama til karakteren Ted, hvis stemme tilhører Zac Efron. I forkant av filmens premiere, deltok Swift og noen av de andre skuespillerene, deriblant Betty White (90), nylig på en pressekonferanse i Hollywood.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer