Kjendismote

Kjendiskvinner strålte på Nåløyet-utdeling

Og selveste kronprinsesse Mette-Marit stod i spissen.

NÅLØYET 2014: Katarina Flatland, kronprinsesse Mette-Marit, Kathrine Sørland, Maya Vik og Sandra Lyng Haugen var blant stjernene som stilte opp på moteprisutdelingen til Henne - Nåløyet, på DogA i Oslo onsdag kveld.  Foto: Espen Solli
NÅLØYET 2014: Katarina Flatland, kronprinsesse Mette-Marit, Kathrine Sørland, Maya Vik og Sandra Lyng Haugen var blant stjernene som stilte opp på moteprisutdelingen til Henne - Nåløyet, på DogA i Oslo onsdag kveld. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld arrangerte magasinet Henne prisutdelingen Nåløyet for ellevte år på rad, og årets arrangement ble avholdt på DogA i Oslo.

I og med at dette er blant de gjeveste moteprisene som deles ut i Norge, var det ikke rent få celebre ansikter som hadde tatt turen på arrangementet.

Mette-Marit delte ut hederspris

Blant dem som kastet glans over festlighetene (som også inkluderte et catwalkshow), var selveste kronprinsesse Mette-Marit, som så rålekker ut i et burgunderrødt skinnskjørt, som ifølge VG.no er signert norske Mariette.

Kronprinsessen er tydelig fan av den norske designeren, og overvar hennes høst/vinter 2014-visning på designhotellet The Thief onsdag forrige uke.

Kronprinsessen fikk også æren av å dele ut en helt ny hederspris onsdag, nemlig  Nåløyets «grønne pris», som gikk til designer Leila Hafzi, som har vist stort engasjement for bærekraftig, etisk og miljøvennlig design.

- Dette er en prisvinner jeg er utrolig glad i og stolt av! sa Mette-Marit under utdelingen.

I tillegg til kronprinsessen, var en rekke andre celebre kvinner tilstede i lekre antrekk onsdag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer