Oslo Runway og Fam Irvoll:

Kjendisparty under visningen til Fam Irvoll

Designeren hadde tatt med seg Kjendis-Norge på motefest.

OSLO RUNWAY: Fam Irvoll hadde med seg kjendiser som Else Kåss Furuseth, Jannecke Weeden, Henrik Thodesen og Ulrikke Falch på catwalken. FOTO: INDIGITAL IMAGES/OSLO RUNWAY
OSLO RUNWAY: Fam Irvoll hadde med seg kjendiser som Else Kåss Furuseth, Jannecke Weeden, Henrik Thodesen og Ulrikke Falch på catwalken. FOTO: INDIGITAL IMAGES/OSLO RUNWAY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det er Fam Irvoll sin visning du er tilstede på når det hele starter. I det lyset går på starter også musikken - denne gangen signert selveste Scooter. Selv om mannen selv ikke var der, ble du umiddelbart dratt med tilbake til de tidlige 2000-årene.

Og som om ikke åpningslåten var nok, er det Henrik Thodesen som starter ballet med både catwalk og dans. Gå inn på @kkmagazine på Instagram og deretter på vår Instagram-story for å se det hele!

Like etter fulgte også Mariann Thomassen (36), kjent fra Surferosa, komiker Else Kåss Furuseth (37), Skam-stjernen Ulrikke Falch (21) og programleder Jannecke Weeden (41). Det var tydelig at Fam Irvolls modeller hadde fått beskjed om å slippe seg løs - for det gjorde de alle. Her var det bare å danse så mye du ville og gjerne hilse på de oppmøtte - noe man ikke ser så mye av til på catwalk-er ellers. Psst: Disse modellene har gått ned catwalken gravide!

Men det hele toppet seg kanskje da Dina, ja, vi snakker «Bli Hos Meg-Dina», kom ut på catwalken for å fremføre låta vi aldri klarer å glemme. Artisten slapp «Bli Hos Meg» i 2003 og tirsdag denne uken gjorde hun comeback med låta. Det ble umiddelbart jubel i salen, men man forstår også at utenlandske motepersonligheter, fotografer og journalister hadde vanskeligheter med å begripe hva som skjedde.

LES OGSÅ: Har du sett disse bildene på Oslo Lufthavn?

FAM IRVOLL SS18: Du kjenner kanskje igjen noen av ansiktene her? FOTO: INDIGITAL IMAGES/OSLO RUNWAY
FAM IRVOLL SS18: Du kjenner kanskje igjen noen av ansiktene her? FOTO: INDIGITAL IMAGES/OSLO RUNWAY Vis mer

Forsvant klærne i showet?

Og selv om Fam Irvoll skapte fest og moro inne på Sentralen i Oslo sentrum, kan man spørre seg om det tok fokuset bort fra kolleksjonen? Nei, sier moteekspert og utviklingsredaktør i Aller Media, Ingeborg Heldal.

- Det er noe deilig, befriende med Fams tilnærming til mote. Jeg synes hun er så viktig i bransjen, for hun bringer inn elementer av humor og feminisme i alt hun gjør. Det er også deilig å se helt normale kropper på en catwalk. Øverst på min ønskeliste nå er (i all beskjedenhet) «Drømmedame»-tracksuiten, sier Heldal og fortsetter:

- Jeg synes det er helt problemfritt med humor og kjente mennesker på catwalken, og jeg tror ikke det skygger for Fams design. Uansett vil de som vil se nærmere på plagg få muligheten til det.

LES OGSÅ: Slik blir neste sommer ifølge tre hotte, danske designere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer