Bymagmalou

Kjendisstylist med egen kjolekolleksjon!

Hun har kledd opp Norges hotteste kjendiser, – nå er stylist, makeupartist og gründer Marthe Kveli Valeberg aktuell med egen kjolekolleksjon byMAGMALOU. Se den elegangte og sexy kolleksjonen her!

Kjendisstylist med egen kjolekolleksjon!
Publisert
Sist oppdatert

  - Jeg så et behov hos kundene mine for kjoler som de kunne bruke hele dagen. De ville ha en kjole som med enkle grep fikk de til å føle seg fin og elegant på jobb og sexy og glamorøs på kvelden, sier Marthe Kveli Valeberg. STYLEmag har sniktittet på kolleksjonen fra konseptbutikken MagMalou, som lanseres i mai 2014, og kjenner vi gründeren sitt nettverk rett, blir trolig disse kjolene å se på flere kjendiskvinner denne sommeren.

Hun har hatt både Prinsesse Märtha Louise, Marthe Krogh og skuespiller Henriette Steenstrup på kundelisten. Sistnevnte fikk spesialsydd kjole til Gullruten i 2013 av byMAGMALOU - og denne kjolen er nå en del av kolleksjonen. Men det er ikke kjendisene som er i fokus for kolleksjonen, men kvinner som er på jakt etter den perfekte hverdagsskjolen skal vi tro designeren.

Kjendisstylist med egen kjolekolleksjon!

TIL HVERDAGS & FEST: Kolleksjonen fra byMAGMALOU består av 13 kjoler og to buksedresser som passer like godt på kontoret som på fest. Foto: Produsentene.

 - For oss var det viktig at kjolene skulle være komfortable på og passe kvinnen som skulle bære den, uansett kroppsfasong, forteller Marthe som har over 10 års erfaring som stylist og makeupartist.  

På designteamet har Marthe fått hjelp av butikksjef på MagMaLou, Andrea Johannesen. Andrea har en bachelor i kles- og tekstildesign fra NABA, Nuova Accademia di Belle Arti i Milano, og et tilleggssemester fra Pratt University, New York. Andrea forstod umiddelbart Marthes visjon og sammen skapte de kolleksjonen byMAGMALOU.

Kjendisstylist med egen kjolekolleksjon!

DESIGNTEAM: Sammen med Andrea Johannesen (t.v.) har Marthe Kveli Valeberg (i midten) og Pia Skorge designet en kjolekolleksjon tilpasset de som øsnker den perfekte hverdagskjolen. Foto: Celine I. Aagaard.

byMAGMALOU består av 13 kjoler og to buksedresser, i fargene krem, champagne, hvitt, grått og sort. Materialene er høykvalitets modal, viskose, ull, bomull og polyester. To av kjolene er i silkechiffon og spesielt designet for å dekke en etterspørsel etter kjoler til spesielle anledninger, som bryllup eller galla. Alle plaggene er preget av skandinavisk minimalisme, med rene linjer og snitt, kombinert med diskret sensualitet og «edge».

 - Da vi designet kolleksjonen hadde vi kunden i tankene. Hun er en norsk kvinne med sans for mote og estetikk. Hun vil ha en anvendelige og praktiske garderobe, samtidig som hun ønsker noe ikke alle andre har og litt internasjonal glamfaktor. Denne kunden manglet kjoler og det har vi nå laget til henne, sier designer Andrea Johannesen.

Prisene er også overkommelige, de rimeligste ligger på 1499..

Kjolene i kolleksjonen har navn etter jentene i Marthe Kveli Valebergs MagMaLou team, tillegg til hennes datter Emma Louise.

AV CELINE I. AAGAARD

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer