Trendtoppen

Kjenner du henne igjen?

Den gamle tv-stjernen ser litt annerledes ut nå...

FALT IKKE I SMAK: Hva har skjedd med "Brenda Walsh"? Shannen Doherty, kjent fra Beverly Hills 90210, i et antrekk Trendtopp-leserene likte svært dårlig. Hva synes du? Foto: All Over Press
FALT IKKE I SMAK: Hva har skjedd med "Brenda Walsh"? Shannen Doherty, kjent fra Beverly Hills 90210, i et antrekk Trendtopp-leserene likte svært dårlig. Hva synes du? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shannen Doherty

Hva synes du om antrekket?

Du husker henne kanskje fra ungdomsserien Beverly Hills 90210 som fikk tenåringer over hele Norge til å benke seg foran TV-skjermene på begynnelsen av 90-tallet.LES OGSÅ: - Hun ser ut som en vaskeklut.

Husker du Brenda?

Shannen Doherty i rollen som Brenda Walsh fikk mang en ung jente til å drømme om designerklær, egen bil og eksklusiv sminke. For å nevne noe.Siden det har Doherty rukket å bli 39 år, og designerklærne har blitt erstattet med klær av det mer trauste slaget.Doherty ser ut til å trives i smale jeans og store skjorter eller bluser. Og da hun forleden deltok under en butikkåpning i Los Angeles, var det iført noe Trendtoppen-leser «Jane» mener må være en Busserull.

Trauste skjorter

Den trauste, gråblå skjorten var kombinert med lyseblå olabukser og sandaler.På Trendtoppen vendte hele 90 prosent av leserne tommelen ned for 39-åringens rød løper-antrekk.Hva synes du om antrekket? Stem på Trendtoppen eller i boksen nede til høyre.Se flere bilder av Shannen Dohertys stil her:

Omdiskutert brudekjole

Shannen Doherty er ikke den eneste som har fått rødt motekort på Trendtoppen i det siste.Også Gunhild Stordalens brudekjole ble offer for sterk kritikk på KK.nos motetjeneste.Blant kritikerne på Trendtoppen er det lengden på kjolen og høyden på hælene mange kommenterer.- Jeg synes kjolen er for kort. Helhetsinntrykket blir litt «Doris». Skjønner heller ikke hvorfor hun skulle gjøre seg 15 centimeter lengre enn sin ektemann akkurat denne dagen, skriver «Joy»

Gjorde rent bord

Den andre brudekjolen alle har snakket om denne sommeren, er selvsagt den fotside kreasjonen til kronprinsesse Victoria av Sverige.På Trendtoppen gjorde den rent bord. I skrivende stund ligger den fortsatt helt på topp. 96 prosent av leserne likte antrekket i silkeduchesse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer