Kristen Stewart

Kjenner du igjen Anne Hathaway og Kristen Stewart?

Kjendiskvinnene kler seg ut som gutter i ny musikkvideo for Jenny Lewis.

KRISTEN STEWART OG ANNE HATHAWAY: Stiller opp utkledd som gutter i Jenny Lewis' nye musikkvideo.  Foto: Youtube.com
KRISTEN STEWART OG ANNE HATHAWAY: Stiller opp utkledd som gutter i Jenny Lewis' nye musikkvideo. Foto: Youtube.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er vant til å se dem på den røde løperen ikledd det siste innen haute couture, men Oscar-vinner Anne Hathaway (31) og moteyndling Kristen Stewart (24) er ikke redde for å tøye grensene. 

De to superstjernene stilte nylig opp i sanger Jenny Lewis'  musikkvideo «Just One Of The Guys», hvor de kledde seg ut som - ja nettopp - gutter. 

LES OGSÅ: Så mye koster Kristen Stewarts garderobe

Med bart

I videoen (se den lenger ned) danser de to rundt ikledd parykker, caps og joggedress med juksebart påklistret sine vakre ansikter. 

Musikkvideoen starter med hele gjengen kledd ut som et jenteband, der de har på seg hvite dresser, sminke og går barbeint. 

Jenny står foran med en multifarget gitar, mens Kristen står bak med elektrisk gitar, Anne spiller keybord og skuespillerkollega Brie Larson spiller bass, mens sistnevnte jente sitter på trommene. 

Se hele videoen nedenfor: 

I videoen bruker kjendiskvinnene sine skuespillerevner for å etterligne gutta, og særlig Kristen ser ut til å kose seg i rollen, skriver Daily Mail. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer