ANNE VYALITSYNA VISER SHAPEWEAR: Med det rette undertøyet, får figuren din virkelig komme til sin rett i sesongens vakreste festkjoler. Formende body, kr 249. T-skjorte-bh, kr 179, begge fra Lindex. Foto: Produsenten
ANNE VYALITSYNA VISER SHAPEWEAR: Med det rette undertøyet, får figuren din virkelig komme til sin rett i sesongens vakreste festkjoler. Formende body, kr 249. T-skjorte-bh, kr 179, begge fra Lindex. Foto: Produsenten Vis mer

Undertøy

Kjenner du igjen denne dama?

Nå fronter den vakre Victoria's Secret-modellen en shapewear-kolleksjon fra Lindex.

Publisert
I festsesongen er vi kvinner stadig på jakt etter triksene som gir oss den perfekte figuren i partykjolen.

Innimellom trenger vi litt hjelp til å komme oss inn i sesongens fineste kjoler og formsydde plagg. Til det har vi hold in-strømpebukser, -truser og -bodyer.

I tillegg har vi skotriks og beltetriks, smykketriks og kjoler med flatterende snitt.

Russisk frontfigur

Lindex har nå lansert en ny kolleksjon med shapewear, og det er den russiske Victoria's Secret-modellen Anne Vyalitsyna, også kjent som Anne V, som fronter undertøyet.

LES OGSÅ: Her er supermodellens undertøy

Hun har også vært Sports Illustrated-modell i sju år på rad, fra 2005 til 2011, ifølge Wikipedia (ekstern lenke).

– Bedrer holdningen

– Mange undervurderer hvor mye såkalt shapewear har å si, ifølge stylist Marthe Kveli Valeberg, som nylig presenterte vårens shapewearkolleksjon fra Triumphs Shape Sensation.

– For meg er hold in blitt de nye hælene. Du får straks en finere holdning, og klærne ser bedre ut på, sier Valeberg, som til vanlig driver butikken MagMaLou i Oslo.

Body, bh og truse

Lindex-kolleksjonen Lindex Shaping Lingerie består av truser, bher og bodyer som skal gjøre det beste ut av figuren.

Og det er bare å glemme Bridget Jones-trusa. Dette er ikke shapewear du trenger å skamme deg over, men sexy undertøy som gir både deg og selvtilliten et boost.

Se de lekre plaggene her:

Finn riktig størrelse

Bh-en skal gi støtte, så det er veldig viktig å finne en som passer.

Så mange som 7 av 10 kvinner bruker faktisk feil bh-størrelse. Sjansene er store for at du har større pupper enn du tror, så be om hjelp i butikken for å finne størrelsen som passer deg perfekt.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer