Kjendismote

Kjenner du igjen «Downton Abbey»-stjernen?

Laura Carmichael stilte i sexy, bh-løs buksedress på prisutdeling!

SEXY DOWNTON ABBEY-STJERNE: Laura Carmichael, som spiller Lady Edith Crawley i "Downton Abbey", var veldig sexy i en bh-løs buksedress under GQ Men of The Year Awards tirsdag.   Foto: REX/Jonathan Hordle/All Over Press
SEXY DOWNTON ABBEY-STJERNE: Laura Carmichael, som spiller Lady Edith Crawley i "Downton Abbey", var veldig sexy i en bh-løs buksedress under GQ Men of The Year Awards tirsdag. Foto: REX/Jonathan Hordle/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange av oss satt som klistret til tv-skjermene i desember i fjor, da de siste episodene i sesong 3 av suksess-serien «Downton Abbey» - som handler om livet til den aristokratiske Crawley-familien og deres tjenere i England på begynnelsen av 1900-tallet, ble sendt på NRK.

Og dødsfallet til en av seriens mest populære rollefigurer - Lady Marys ektemann, Matthew Crawley, ble mottatt med sjokk og stor sorg både her til lands og i Storbritannia - hvor serien har millioner av fans.

Se trailer til sesong 4 av «Downton Abbey» nedenfor:


Snart premiereklar

I slutten av september har sesong 4 av serien endelig premiere på ITV i England (det er fortsatt uvisst når sesongen skal sendes på NRK, men det blir antagelig mot slutten av oktober, skriver P3.no).

Og «Downton-feberen» er nok en gang i ferd med å bygge seg opp .

Dette var blant annet tydelig under herremagasinet GQs «Men of the Year Awards»-arrangement, som gikk av stabelen i London tirsdag kveld.

Se flere bilder fra prisutdelingen her:


LES OGSÅ: De mest vågale kløftene

Droppet bh på rød løper

Tilstede i blitzregnet var nemlig to av seriens store stjerner - Dan Stevens, som spilte Matthew Crawley (vant pris for årets «most stylish» mann) og Laura Carmichael - som spiller Lady Edith Crawley.


Carmichael var nesten ikke til å kjenne igjen i sin lekre, og ganske så dristige mørkeblå dress - som er veldig «i tiden». Til vanlig er tv-seerne vant til å se henne som den litt forsiktige og konservative mellomste søsteren i Crawley-familien.

Men privat er altså Carmichael svært så forskjellig fra sin tv-seriefigur.

Stjernen valgte å droppe både bh og skjorte under blazeren, som kun ble holdt igjen av et par løse knapper. Og buksen satt som støpt over figuren, man ellers ikke får se så mye i serien.

Dette er imidlertid ikke første gang Carmichael viser hvilken trendsetter hun egentlig kan være. TV-stjernen har ved en rekke anledninger vekket oppmerksomhet med sin motebevisste og tydelige stilsans.


Både hun og Michelle Dockery, som spiller Lady Mary Crawley i «Downton», har blitt svært ettertraktede modeller og intervju-objekter, og har blant annet stilt opp i prestisjetunge motemagasiner som Vanity Fair og Love magazine.

Sjekk ut Laura Carmichael klesstil nedenfor:


LES OGSÅ: Kjolene vi aldri glemmer

I DOWNTON ABBEY: Her ser du Laura i rollen som Lady Edith Crawley i "Downton Abbey". Til høyre ser du også Michelle Dockery, som spiller Lady Mary, og Jessica Brown Findlay - som spilte Lady Sybil.  Foto: ITV/Downton Abbey
I DOWNTON ABBEY: Her ser du Laura i rollen som Lady Edith Crawley i "Downton Abbey". Til høyre ser du også Michelle Dockery, som spiller Lady Mary, og Jessica Brown Findlay - som spilte Lady Sybil. Foto: ITV/Downton Abbey Vis mer
LEKKER: Laura i sin lekre, mørkeblå dress. Svært så annerledes fra vi er vant til å se henne, som Lady Edith i "Downton Abbey".  Foto: All Over Press
LEKKER: Laura i sin lekre, mørkeblå dress. Svært så annerledes fra vi er vant til å se henne, som Lady Edith i "Downton Abbey". Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer