Heidi Klum

Kjenner du igjen Heidi Klum (43)?

Ingen kunne se at det var den tyske supermodellen som poserte med Gigi Hadid (21).

Publisert
Sist oppdatert

Hvert år er supermodell Heidi Klum (42) vertinne for en av høsten store begivenheter - nemlig Halloweenfesten i New York City. Og år etter år imponerer hun og kjendisvennene hennes oss med de mest kreative antrekkene vi noen gang har sett. Vi har sett Kelly Osbourne (30) og Luke Worall (25) utkledd som egg og bacon, skuespillerkjekkas Colton Haynes (27) som Fiona i Shrek og Ursula fra Den Lille Havfruen, og talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (57) som skuespiller Sofia Vergara (43). Men det er bare et fåtall av de mange hysteriske antrekkene vi har sett iløpet av Halloween-festene, og hun som så å si alltid vinner denne utkledningsfesten, er vertinnen selv: Heidi Klum.

Den tyske supermodellen og tv-profilen har ikke spart på noe når hun har troppet opp på sine årlige Halloween-fester. Til tider har ikke 43-åringen vært mulig å gjenkjenne. Hun er nemlig svært glad i Halloween og har uttalt til People at hjemme hos henne er det Halloween året rundt (sjekk ut denne saken om du vil lage litt skremmende Halloween-bakst hjemme hos deg i år). Og Klum sparer ikke på kruttet, nei! Et år kom hun som en sommerfugl, et annet år bestemte hun seg for å kle seg ut som, jeg siterer; «en død person», men det hele toppet seg i 2015 da hun kom som tegneseriefigur Jessica Rabbit. Ingen kunne se at det var Klum som gjemte seg bak den gigantiske sminkejobben. Årlig er det nemlig et team som hjelper modellen med å gjøre henne klar for Halloween, og fjorårets antrekk krevde virkelig litt hjelp. I videoen under kan du se Klums utrolig transformasjon til Jessica Rabbit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer