Kjendismote

Kjenner du igjen superstjernen?

Hollywoodyndlingen Margot Robbie overrasket alle med mørk og mystisk ny look på Oscar-løperen.

BRUNETTE: Margot Robbie har gått fra sexy blondine, til mørk og mystisk brunette. Her viser hun sin nye frisyre på søndagens Oscar-utdeling.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
BRUNETTE: Margot Robbie har gått fra sexy blondine, til mørk og mystisk brunette. Her viser hun sin nye frisyre på søndagens Oscar-utdeling. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oscar-utdelingen, som gikk av stabelen i LA søndag kveld, handler som oftest om kjendiskvinnenes kjoler. Og det ligger stor prestisje i å bli blant kveldens mest avfotograferte og best kledde.

En av dem som fikk mye oppmerksomhet på den røde løperen, men ikke så mye på grunn av kjolevalget, var «Wolf of Wall Street»-stjerne Margot Robbie (23).

Den australske skjønnheten, som slo gjennom med et brak som Leonardo DiCaprios sexy, «leading lady» i suksessfilmen, har raskt blitt et av de store mote- og skjønnhetsikonene i Hollywood.

FORVANDLING: Sjekk Margot Robbie stilforvandling.  Foto: All Over Press
FORVANDLING: Sjekk Margot Robbie stilforvandling. Foto: All Over Press Vis mer

Og med den nå velkjente toppløsscenen fra filmen, samt sin veldreide figur og lange blonde lokker, er det kanskje ikke så rart at hun har havnet på flere «mest sexy»-kåringer.

Søndag kveld viste imidlertid stjernen seg fra en helt ny side under Oscar-utdelingen. De lange, blonde lokkene har blitt byttet ut til fordel for en mørkebrun hårmanke (angivelig i forbindelse med en filmrolle).

NESTEN GOTISK: Superstjernen så nesten litt gotisk ut på den røde løperen under Oscar.  Foto: All Over Press
NESTEN GOTISK: Superstjernen så nesten litt gotisk ut på den røde løperen under Oscar. Foto: All Over Press Vis mer

Og med den svarte kjolen og dramatiske sminken har Robbie altså gjennomgått en total, og ganske radikal, stilforvandling.

Tidligere kunne hun kanskje minne om en litt Marilyn Monroe-inspirert blonde babe, men nå er hun blitt langt mørkere og mer mystisk.

Ja, under filmfesten søndag så hun nærmest gotisk ut, skriver Daily Mails moteeksperter.

Se trailer til Wolf of Wall Street nedenfor:

Alt fra prisutdelingene

KK.no har fulgt Award-sesongen i Hollywood tett.

Sjekk ut saker og bilder fra noen av utdelingene som har vært så langt i 2014 her:

Hva synes du om Margot Robbies forvandling? (Avsluttet)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer