Taylor Swift:

Kjole til svimlende sum

- Det kan jo virke helt vilt for oss vanlige dødelige.

TAYLOR SWIFT: Dukket opp i kjole til svimlende sum. FOTO: NTB
TAYLOR SWIFT: Dukket opp i kjole til svimlende sum. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den røde løperen på Grammy-utdelingen pleier å være litt annerledes enn under prissesongen ellers. Det oser av glamour, men den er også litt mer leken og trendy.

Men det er ikke bare den røde løperen som skaper overskrifter. Et av kveldens høydepunkt er også etterfesten, der de store stjernene ankommer i nye - og kanskje enda mer elleville antrekk.

- En prisklasse de færreste har råd til

En av de som får oppmerksomhet i kjølevannet av etterfesten er Taylor Swift (34). På den røde løperen dukket hun opp i en skulpturell kjole fra haute couture-huset Schiaparelli, som har skapt overskrifter med sin løvehodekjole og nå med en robot-baby på catwalken under couture-moteuken i Paris.

Men det er ikke denne kjolen folk snakker om. Hun skiftet nemlig til en festkjole fra Valentino med gull- og sølvpaljetter. Og prislappen?

I overkant av 200 000 norske kroner.

- Det kan jo virke helt vilt for oss vanlige dødelige. Om Taylor Swift faktisk har kjøpt kjolen er jeg usikker på, sier KKs moteredaktør, Ida Elise Eide Einarsdóttir, og legger til:

- Det er ikke uvanlig at luksusmotehusene kler opp kjendisene for for eksempel prissesongen. På mange måter er det deres kanskje viktigste sted for å se og blir sett i tillegg til catwalken. At Taylor Swift er i vinden om dagen hjelper selvsagt også på, selv om denne kjolen er i en prisklasse de færreste har råd til.

Under årets Grammy Awards skrev Taylor Swift Grammy-historie. Hun mottok sin 14. Grammypris, da hun vant den gjeve prisen, årets album. Hun ble dermed den første artisten i historien til å vinne denne prisen hele fire ganger.

Buckingham Palace melder at kong Charles (75) har fått påvist kreftdiagnose. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet