Kjole

Kjolen med ni trender i ett

Kjendiskvinner simpelthen elsker denne kjolen, og gir blaffen i at de ikke er alene om det.

NI TRENDER I ETT: Hvor mange av dem klarer du å identifisere?  Se lista under. Foto: All Over Press
NI TRENDER I ETT: Hvor mange av dem klarer du å identifisere? Se lista under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjolen ser ut til å være enhver fashionistas våte drøm og er muligens denne sesongs aller mest trendy kjole. For en med ekte Pucci-merkelapp, må du ut med drøye 21.000 kroner, men det ser ikke ut til å stoppe motebevisste stjerner.

Se hvem som elsker den

De siste månedene har kjendiskvinne etter kjendiskvinne ikledd seg den yndige kjolen, melder Daily Mail (ekstern lenke).Kylie Minogue fikk ros for å velge en kjole som kombinerer de to superhotte trendene fløyel og blonder. Sannheten er at plagget kombinerer minst ni av vinterens største trender. Se hvilke trender det er snakk om lenger ned i saken.Modell og it-jente Alexa Chung har også falt for den søte kjolen. Hun ser ut til å elske yndige plagg, blonder og krager, så det er neppe overraskende for noen. Mer overraskende er det kanskje at Kardashian-søstrenes mor, Kris Jenner, valgte samme kjole til en tv-opptreden. Og selv om kjolen virker perfekt nå som vi står midt i festsesongen, er det mange måneder siden vi så den på kjendiser for første gang. Skuespiller Jessica Chastain skal spille prinsesse Diana i en kontroversiell biografifilm. Allerede i mai viste hun seg i det sort/hvite-antrekket som er blitt så pupulært.Freida Pinto prydet coveret av In Style magazine i september.

En real trendbombe

Kjolen kombinerer så mange av sesongens trender at det er lett å komme ut av tellinga, så la oss ta dem én og én:1. Knytting i halsenDet er ikke bare bluser som skal ha sløyfe i halsen i år. 2. KrageDen lille detaljen gir antrekket en helt ny look. 3. BlonderEnten den er sort eller hvit, er de motebevisste ville etter blonder.4. Fløyel5. Svart og hvittHøstens og vinterens aller hotteste fargekombinasjon er lekker både til fest og hverdag.6. KnelengdeSkjørtelengden avhenger selvsagt av hvor høy du er, men ikke vær redd for å få kjolen sydd opp så skjørtekanten treffer deg enten rett over eller rett under kneet. Slik unngår du å gå i midi-fella.7. Grov glidelåsBåde Lanvin og Versace har hatt fokus på grove, synlige glidelåser i sine gjestekolleksjoner for H&M. Også Victoria Beckham elsker denne detaljen på sine kjoler. 8. Korsett-inspirertDe aller lekreste festkjolene henter inspirasjon fra det vi har under dem, og korsettinspirerte kjoler er blant vinterens flotteste.9. Lange ermerKK.no varslet dere om denne trenden allerede i sommer. Catherine, hertuginne av Cambridge, eller Kate Middleton som hun tidligere het, elsker å dekke til armene sine, og har en særlig forkjærlighet for blondeermer.

Slik styler du den

For at Pucci-kjolen skal komme til sin fulle rett, bør du ta stiltipsene dine fra it-jenta Alexa Chung, ikke reality-mor Kris Jenner.
  • Gå for bare legger, ikke mørke, opake strømpebukser.
  • Unngå synlige bh-stropper. Hvis du ikke trenger støtten fra en bh, kan du selvsagt droppe den, men for de fleste av oss vil en stroppeløs bh være den beste løsningen.
  • Velg et par høyhæla sko med grove hæler for å gi kjolens snuppete uttrykk en litt mer rocka look.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.