Trendtoppen

– Kjolen ser uferdig ut

Kate Hudsons synlige glidelås får mye pepper fra Trendtoppens lesere. Bør H&M og Lanvin skjelve i buksene?

SART OG TØFT: De myke draperingene og den røffe, synlige glidelåsen er typisk Lanvin og blir å se på mange av kjolene Alber Elbaz har designet for H&M. Trendtoppens lesere er skeptiske til glidelåsen. Foto: All Over Press
SART OG TØFT: De myke draperingene og den røffe, synlige glidelåsen er typisk Lanvin og blir å se på mange av kjolene Alber Elbaz har designet for H&M. Trendtoppens lesere er skeptiske til glidelåsen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kate Hudson ankom 20th Annual Glamour Women of the Year awards i New York iført en gyllen asymmetrisk kjole med synlig glidelås og splitt.

Se alle Kate Hudsons antrekk på Trendtoppen her.

Selv om 76 prosent av Trendtoppens lesere sier de elsker den asymmetriske kjolen til Kate Hudson, er det mange som misliker den synlige glidelåsen og de rå kantene.

– Glidelåsen ødelegger

– Nydelig bortsett fra den veldig synlige glidlåsen, synes kanskje ikke den var så sveisen, skriver Lula.

– Kjolen ser uferdig ut. Grov glidelås som blikkfang, pluss at kjolen kun er klippet av nederst... Den kunne vært nydelig, skriver Chris.

Både Stella og Luella er enige:

– Glidelåsen ødelegger veldig. Manglende søm nederst kunne vært en fin effekt, men kombinert med den glidelåsen ser det bare uferdig ut, skriver Stella.

– Glidelåsen og klippekanten ødela mye. Den ville vært utrolig vakker hvis den så mer ferdig ut! skriver LessIsMore.

Norgesaktuell designer

Trendtoppen-bruker Frøken R synes kjolen er litt kul. Selv er hun årvåken og trekker paralleller vi i redaksjonen også har sett:

– Kan det være en kjole fra Lanvin? Kraftig og synlig glidelås kommer nemlig på de fleste kjolen i H&M samarbeidet, skriver hun.

Glidelåsene og de rå kjolekantene var noe KK.no-redaksjonen også merket seg da vi sniktittet på kolleksjonen for noen uker siden.

Vi var også de første i Norge som fikk prøve plaggene fra H&Ms siste samarbeidskolleksjon, som altså kommer i salg 23. november.

Se KK.no's Kjersti og Tone prøve Lanvin for H&M-kjolene her:
– Tøff og rå. Og det ligger mye jobb bak den litt tilfeldig-looking draperingen, skriver Camelot i Trendtoppen.

Nettopp denne draperingen som ser så tilfeldig og lettvint ut, er en av signaturene til Alber Elbaz, kreativ leder for det franske motehuset.

Allerede tirsdag 23. november får vi se om de synlige glidelåsene stopper norske fashionistaer eller om Lanvin for H&M-kjolene rives av stativene like kjapt som Jimmy Choo-plaggene for et år siden.

– Vi åpner kl. 08.00 og det blir et armbåndsystem hvor man har 15 minutter til å kikke i et bestemt område, før man kan prøve klærne og handle. Hver kunde kan kjøpe maks ett av hvert plagg eller tilbehør, sier Vibeke Holann i H&M.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer