Kjole

Kjolen som er super akkurat nå

Ikke bare èn, men to fine skuldre skal du vise fram.

NYDELIG KJOLE Å HA PÅ SEG I SOLEN: Gjør som stilikon Zoe Kravitz, og gå for en lett og lys kjole med strikk øverst, som faller løst og ledig nedover skuldrene. I duse pasteller (kr 2900, Nina Jarebrink), dyrisk rosa (kr 500, BYoung) og i hvit bomull (kr 400, Lindex). Foto: All Over Press/Produsenter
NYDELIG KJOLE Å HA PÅ SEG I SOLEN: Gjør som stilikon Zoe Kravitz, og gå for en lett og lys kjole med strikk øverst, som faller løst og ledig nedover skuldrene. I duse pasteller (kr 2900, Nina Jarebrink), dyrisk rosa (kr 500, BYoung) og i hvit bomull (kr 400, Lindex). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har vi hatt pent vær mange steder i landet, og det er så deilig å bytte ut jeansen med en lett shorts eller en deilig kjole.

Vil du prøve noe nytt, kan vi anbefale deg en tur tilbake til 90-tallet. Nå er det nemlig moderne med kjoler som faller ned fra begge skuldrene.

En stil som kler absolutt alle, og som føles behagelig og avslappet. Du blir både chic og bohemsk, og sammen med et par flate sandaler er sommerantrekket i boks.

Se etter kjoler med elastisk strikk øverst, bånd som kan løsnes bak og knapper som kan kneppes opp.

Print og mønster

Om sommeren får vi ofte lyst til å dra på litt med både farger, detaljer og blomsterprint. Å kle på seg føles så mye lettere, siden vi slipper å pakke oss inn, lag på lag.

Tips: Er du ute etter en skikkelig fresh farge som matcher din nye gylne brunfarge og den gode stemningen, er korall og mint en sikker vinner.

Strikk i toppen

Se etter løse kjoler som er elastisk øverst, så kan du både velge om du vil la den dekke skuldrene eller gli ned.

En kaftan eller en kimono vil også gi samme effekt - du lar plaggene bare flomme som de vil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer