Kjole

Kjolen som garanterer lekker figur

Og det har ikke noe å si hva slags kroppsfasong du har.

KJOLEN SOM SER SMASHING UT PÅ ALLE: I en omslagskjole kan du være ganske sikker på at du blir fin. Her spiller figuren ingen rolle, for kjolens fasong er flatterende uansett. Se priser på kjolene lenger ned i saken. Foto: Produsenter
KJOLEN SOM SER SMASHING UT PÅ ALLE: I en omslagskjole kan du være ganske sikker på at du blir fin. Her spiller figuren ingen rolle, for kjolens fasong er flatterende uansett. Se priser på kjolene lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du også det er litt vanskelig å finne en kjole som passer til din figur? Hvis du vil ha en som du garantert vil se smashing ut i, har vi ett tips, nemlig omslagskjolen.

Omslagskjolen er verken ny eller grensesprengende i formen, men kler de aller fleste kroppsfasonger.

- Når alt kommer til alt, tror jeg omslagskjolen er min favoritt, fordi den gir så fin fasong, sier KKs egen moteekspert og stylist, Nadine Monroe.

Vær obs på lengden

For maks flatterende effekt bør du imidlertid vite hvor langt ned kjolen skal gå.

- Kjolen blir finest hvis du lar den stoppe på den smaleste delen over eller under kneet, avhengig av hvor høy du er, men dersom du er veldig slank er midt på kneet et godt tips, sier Monroe.

Safarigrønt

En av sesongens heteste trender forsyner seg av både jungelens farger, safariturer og dyremønster. It-kjolen ser du her:

I hvitt

Ikke vær redd for å kle deg i hvitt i sommer. Selv om du er litt blek, kan du trikse det til med fargerike smykker elle skjerf. Redd for å bli skitten? Her er flekkfjerningstriksene du trenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer