Kjole

Kjolen som garanterer lekker figur

Og det har ikke noe å si hva slags kroppsfasong du har.

KJOLEN SOM SER SMASHING UT PÅ ALLE: I en omslagskjole kan du være ganske sikker på at du blir fin. Her spiller figuren ingen rolle, for kjolens fasong er flatterende uansett. Se priser på kjolene lenger ned i saken. Foto: Produsenter
KJOLEN SOM SER SMASHING UT PÅ ALLE: I en omslagskjole kan du være ganske sikker på at du blir fin. Her spiller figuren ingen rolle, for kjolens fasong er flatterende uansett. Se priser på kjolene lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du også det er litt vanskelig å finne en kjole som passer til din figur? Hvis du vil ha en som du garantert vil se smashing ut i, har vi ett tips, nemlig omslagskjolen.

Omslagskjolen er verken ny eller grensesprengende i formen, men kler de aller fleste kroppsfasonger.

- Når alt kommer til alt, tror jeg omslagskjolen er min favoritt, fordi den gir så fin fasong, sier KKs egen moteekspert og stylist, Nadine Monroe.

Vær obs på lengden

For maks flatterende effekt bør du imidlertid vite hvor langt ned kjolen skal gå.

- Kjolen blir finest hvis du lar den stoppe på den smaleste delen over eller under kneet, avhengig av hvor høy du er, men dersom du er veldig slank er midt på kneet et godt tips, sier Monroe.

Safarigrønt

En av sesongens heteste trender forsyner seg av både jungelens farger, safariturer og dyremønster. It-kjolen ser du her:

VÅR SOLEKLARE FAVORITT: Omslagskjole (kr 1100, Ganni). Foto: Produsenter
VÅR SOLEKLARE FAVORITT: Omslagskjole (kr 1100, Ganni). Foto: Produsenter Vis mer

I hvitt

Ikke vær redd for å kle deg i hvitt i sommer. Selv om du er litt blek, kan du trikse det til med fargerike smykker elle skjerf. Redd for å bli skitten? Her er flekkfjerningstriksene du trenger.

PERFEKT TIL GULLSMYKKER OG HØYE HÆLER: I krem (kr 300, HM). Foto: Produsenter
PERFEKT TIL GULLSMYKKER OG HØYE HÆLER: I krem (kr 300, HM). Foto: Produsenter Vis mer

Mønstret

Ingen sommer uten bohemske mønster og blomsterprint. Går kjolen til akkurat litt over kneet, kan du også være helt sikker på at den kler deg. Perfekt å bruke til sesongens trendy sandaler, espadrillos og loafers.

PERFEKT SOMMERKJOLE - LIKE FIN PÅ FEST SOM FESTIVAL: I sort og burgunder (kr 200, Lindex). Foto: Produsenter
PERFEKT SOMMERKJOLE - LIKE FIN PÅ FEST SOM FESTIVAL: I sort og burgunder (kr 200, Lindex). Foto: Produsenter Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer