Kjole

Kjolen som sikrer drømmefiguren

Denne modellen ser smashing ut på alle!

DERFOR ELSKER VI OMSLAGSKJOLEN: Den gir oss en fin figur, og magen får dessuten litt hjelp av alle rynkene og draperiene. Her ser vi Gwyneth Paltrow, Ciara, Byrdie Bell, Daisy Lowe og Sandra Bullock i hver sin lekre variant. Foto: All Over Press
DERFOR ELSKER VI OMSLAGSKJOLEN: Den gir oss en fin figur, og magen får dessuten litt hjelp av alle rynkene og draperiene. Her ser vi Gwyneth Paltrow, Ciara, Byrdie Bell, Daisy Lowe og Sandra Bullock i hver sin lekre variant. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å kjøpe kjoler er ikke alltid like lett, for hva vi liker matcher ikke alltid med hva vi faktisk kler.Men er det èn kjole du kan være helt sikkert på at du blir fin i, så er det omslagskjolen.Den er verken ny eller grensesprengende i formen, men kler de aller fleste kroppsfasonger. - Når alt kommer til alt, tror jeg omslagskjolen er min favoritt, fordi den gir så fin fasong, sier KKs moteekspert og stylist, Nadine Monroe.

Velg riktig lengde

For maks flatterende effekt bør du imidlertid vite hvor langt ned kjolen skal gå.- Kjolen blir finest hvis du lar den stoppe på den smaleste delen over eller under kneet, avhengig av hvor høy du er, men dersom du er veldig slank er midt på kneet et godt tips, sier Monroe.Ønsker du å se litt smalere ut, er dessuten en v-hals genialt.- Lange og formløse plagg, som for eksempel en tunika, vil gjøre deg større enn du er. Går du for plagg med v-hals, omslag og knyting i livet, får du en fin figur, tipser stylist Cornelia Brunasso.

I vakre farger

Dersom du vil gløde litt ekstra er kjoler i vakre bærtoner helt i vinden. Ikke minst er det en fin match til all julepynten. Antrekket topper du med høye pumps, statementsmykke i halsen og lekre silkestrømper.En kjole i en mørk farge vil selvsagt også alltid være en sikker vinner, og er helt perfekt hvis du vil se litt smalere ut.

Timeglassfigurfikseren

En annen kjolemodell du bør se etter, er en som har innsving i livet og strutteskjørt. I denne vil de fleste få en flott timeglassfigur.Men pass på hvor mye skjørtet strutter - selv om Sarach Jessica Parker ser fantastisk ut i tyllskjørtet sitt i Sex og Singelliv, kan det fort bli litt for mye for enkelte. Husk at tyll og chiffon strutter mest, mens silke og bomull faller litt tyngre.Dersom du vil framheve din kvinnelige figur enda mer, og understreke midjen ytterligere, går du for en kjole med et ekstra kappeskjørt. Og en A-formet kjole er også svært kledelig for de fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.