Kjole

Kjolene du kan bruke nå

La romantikken blomstre! Med et par strømpebukser til er fotside drømmekjoler ukens mest perfekte plagg.

TRYKK VÅREN TIL DITT BRYST: Vårens skjønneste kjoler er lange, yndige og flagrende. Fra venstre i rosepyntet silke på catwalken til Dolce & Gabbana. I pudderfarget lag-på-lag med blonder (kr 800, MQ), blomstermønstret med tynne stropper (kr 400, Lindex) og i fersken med lange ermer (kr 800, Mango). Se flere kjoler lenger ned i artikkelen.  Foto: All Over Press/Produsenter
TRYKK VÅREN TIL DITT BRYST: Vårens skjønneste kjoler er lange, yndige og flagrende. Fra venstre i rosepyntet silke på catwalken til Dolce & Gabbana. I pudderfarget lag-på-lag med blonder (kr 800, MQ), blomstermønstret med tynne stropper (kr 400, Lindex) og i fersken med lange ermer (kr 800, Mango). Se flere kjoler lenger ned i artikkelen. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatertTa et lite friminutt fra skrikende neonfarger og prangende mønstre og logoer.

Drøm deg bort til en hage der det vokser vidunderlige melkefiolette fioler og villvin. I bakgrunnen surrer en gammel grammofonplate, og i krystallglasset blinker det gyllent.

Blafrende kjoler i florlett silke, naturfarger og sarte materialer. Anna Sui byr på ferskenfarget chiffon, Dolce & Gabbana blomstrede kreasjoner, Erdem grønt bladmønster og Kenzo en drøm av nostalgi.

Masse lekre kjøpetips lenger ned i saken.

Vårens må-ha-plagg

Våren- og sommerens kjolehit er uten tvil den lange flagrende som går helt ned til bakken. Tenk guddommelig vakre gudinner, glamorøs flower power eller enkle rene linjer.

Modellene varierer fra stroppeløse, til langermede, 3/4-ermede eller med tynne spagettistropper. Alle gir umiddelbar sommerfølelse!

Bruk den nå

Du trenger ikke være redd for at kjolen skal støve ned i skapet. Tar du på deg et par strømpebukser under, er den nemlig fullt brukbar allerede i dag.

Match den med en kort vårjakke, en olajakke eller blazer, og stilen blir komplett.

Alltid noe å ha på seg

Med en slik kjole i garderoben har du alltid noe du kan hoppe inn i. For en avslappet stil kombinerer du den med flate sandaler, eller høye hæler og store smykker hvis du skal på fest.

Et hot tips er dessuten brune 70-tallssandaler. De kan brukes til det meste denne sesongen, og gir deg en kul stil.

KJØPETIPS: 17 skjønne kjoler du kan bruke nåUT I VÅR HAGE: Designerne lar det blomstre denne sesongen. Fra venstre flommende blå kjole på catwalken til Dolce & Gabbana, i midten i hvit silke med peoner og roser hos Antonio Marras og til høyre Dolce & Gabbana i alle sin flommende skjønnhet. Foto: All Over Press
UT I VÅR HAGE: Designerne lar det blomstre denne sesongen. Fra venstre flommende blå kjole på catwalken til Dolce & Gabbana, i midten i hvit silke med peoner og roser hos Antonio Marras og til høyre Dolce & Gabbana i alle sin flommende skjønnhet. Foto: All Over Press Vis merVil du heller ha korte kjoler?

Hvis du synes lange voluminøse kjoler blir for voldsomt, kan du kanskje sjekke ut safarikjolen i stedet?

I tillegg til at den kan brukes i mange år framover, og er praktisk, pen og stilren, er det aller beste med denne kjolen at den kan styles på så mange ulike måter.

Hvis du vil kjøre en røff kul stil på jobben, kombinerer du den med lave skinnsandaler og en lys kardigan. Skal du på fest, pynter du den opp med 70-tallsinspirerte platåsko og lag på lag med gullsmykker.

Og er det litt kaldt, holder du varmen i et par grove ullstrømpebukser oppi brune snørestøvletter, som du topper med en kul skinnjakke eller en trenchcoat.

PYNTER OPP MED BELTE: Stilikon Olivia Palermo i pudderfarget kjole fra Mango. Foto: All Over Press
PYNTER OPP MED BELTE: Stilikon Olivia Palermo i pudderfarget kjole fra Mango. Foto: All Over Press Vis mer
I FLORLETT CHIFFON: I duse pasteller i vintagestil (kr 1200, Monsoon).
I FLORLETT CHIFFON: I duse pasteller i vintagestil (kr 1200, Monsoon). Vis mer
BLOMSTERFEST: Dolce & Gabbana, vår- og sommer 2011.  Foto: All Over PressAll Over Press
BLOMSTERFEST: Dolce & Gabbana, vår- og sommer 2011. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer