Julebord

Kjolene med oppmerksomhetsgaranti

Vivikes satser på rødt til julefesten.

Publisert
Sist oppdatert
Lei av den trygge lille sorte? Hvorfor ikke bytte den ut med den lille røde? Kleskjeden Vivikes ser rødt denne julen, og vil gjerne se deg i røde kjoler, skjørt og bluser.SE OGSÅ: Blir denne kjolen årets julebordhit?

Rød pangeffekt

Rødt er ikke bare julefarge nummer én. Det er også den fargen menn liker best på kvinner, ifølge amerikanske forskere.Rødt assosieres ofte med lidenskap og temperament. Det er med andre ord en farge med «pangeffekt».I årets festkolleksjon fra Vivikes finner vi flere røde numre - blant annet et miniskjørt i velur med elegante draperinger, en dyprød kjole med flatterende omslagseffekt og en løssittende tunikakjole med dyp skjæring.

Svart og champagne

Synes du rødt blir for dramatisk, kan kleskjeden by på nude- og champagnefargede festplagg. I tillegg til svarte så klart. Det finnes flere modeller i den trygge fargen – både skjørt, kjoler og feststemte overdeler – om du foretrekker det.Detaljer som paljetter og blonder hører selvfølgelig også med til julefestsesongen.

Se årets partyplagg fra Vivikes:

Stem her!

Hva kommer du til å ha på deg på julebordet i år?

Kler du rødt?

Hvis du er i tvil om rødt er fargen for deg, er det faktisk slik at rødt er en farge de aller fleste ser bra ut i. Det gjelder bare å finne den riktige rødtonen. En gul undertone vil kle deg som kler varme farger best. Mens en blå undertone vil se bra ut til deg med en kjølig fargepallett. Er du i tvil, hold plagget opp mot ansiktet. Gir fargen deg glød, eller blir du bare blass?Lurer du på om du kler best varme eller kalde farger, kan du ta den såkalte blodåretesten.

Flere festplagg

Se også hvordan kleskjedene Lindex og Cubus og nettbutikken La Redoute ønsker å se deg kledd på julefesten. Nå kan vi dessuten begynne å telle ned til Versace for H&M-kolleksjonen.- Jeg tipper vi får se mange i Versace-kjoler på årets julebord rundt om i landet, skriver Silje Pedersen, fersk moteredaktør i magasinutgaven av KK på bloggen sin her på KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer