<strong>KORTE SOMMERKJOLER:</strong> De garanterer sommerstemning og vi liker spesielt godt at de ikke krever noe særlig styling.
KORTE SOMMERKJOLER: De garanterer sommerstemning og vi liker spesielt godt at de ikke krever noe særlig styling. Vis mer

Korte Sommerkjoler

Kjolene som er perfekte i sommervarmen

Passer like godt til hverdag som til fest!

Publisert
Sist oppdatert

Den korte sommerkjolen er perfekt på flere måter. De er ofte fargerike, lette og krever ikke så mye ekstra styling! Vi elsker at vi bare kan kaste på oss en kjole før vi går ut av døren om morgenen, og kombinere dem med både et par sneakers eller hæler. Det som også er så deilig, er at de fint kan brukes til fest også. 

Plagg med blomsterprint er som alltid en hit når sommeren melder sin ankomst. Vi føler derfor at en sommerkjole med nettopp dette mønsteret er et must. Det er nemlig her stylingen ikke trenger å være altfor mye, da blomsterprintet gjør sitt. Ellers er vi veldige glade i kjolene i sterke farger som vi kan bruke noen lekre gullsmykker til. Eller et par iøynefallende øredobber! Sjekk ut denne saken dersom du trenger inspirasjon til det. Da gjenstår det bare å sjekke ut de deilige godbitene. Du finner de i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer