Kjoler

Kjolene som gjør noe med kroppen

5 kjoler som framhever kvinnelige kurver.

Publisert
Sist oppdatert
Timeglassfigur er siden tidenes morgen blitt sett på som hyperkvinnelig. Forskning viser faktisk at det er som dop for gutta.

Er du ikke velsignet med Marilyn Monroe-mål fra naturens side, eller kanskje du ønsker å fremheve din feminine fasong? Da bør du se etter flatterende detaljer på klærne neste gang.

LES OGSÅ: Derfor har du eple- eller pærefigur

FRAMHEVER FIGUREN: Skuespiller Kate Winslet i Stella McCartney-kjoler som understreker hennes feminine fasong ved hjelp av smalt skjørt og stripe langs siden som framhever midjen. Foto: All Over Press
FRAMHEVER FIGUREN: Skuespiller Kate Winslet i Stella McCartney-kjoler som understreker hennes feminine fasong ved hjelp av smalt skjørt og stripe langs siden som framhever midjen. Foto: All Over Press Vis mer
X-FASONG: Hvis du foretrekker løsere modeller. Se etter mønstre med x-fasong for timeglasseffekt. Framhev gjerne ytterligere med et belte i livet. Blomstret kjole (kr.1699/Moods of Norway) og tunikakjole med paljetter (kr.1000/Stella Nova). Foto: Produsentene
X-FASONG: Hvis du foretrekker løsere modeller. Se etter mønstre med x-fasong for timeglasseffekt. Framhev gjerne ytterligere med et belte i livet. Blomstret kjole (kr.1699/Moods of Norway) og tunikakjole med paljetter (kr.1000/Stella Nova). Foto: Produsentene Vis mer

Kjoler som tryller

Vakre Kate Winslet (36) har nydelige former – og vet hvordan hun skal vise dem fra sin beste side.

(Artikkelen fortsetter under.)


De kroppsnære kjolene fra Stella McCartney har knelangt, smalt skjørt – som framhever hoftene. Den svarte stripen i siden har dessuten en slankende effekt, i tillegg til at den gir inntrykk av en smalere midje.

Men du trenger ikke kjøpe Stella for å finne plagg med samme virkning. Det finnes rimeligere alternativer. Husk bare å se etter mønstre og linjer som understreker en X-fasong og som smalner mot midjen.

(Artikkelen fortsetter under.)


Flere råd for fin figur

Litt ekstra rundt magen? Da er kanskje ikke tettsittende kjoler á la Kate Winslet det beste alternativet for å skape en timeglassfigur. Prøv heller litt løsere kjoler – og skap heller mer fasong og midje med et belte. Få flere tips i artikkelen Slik kler du bort magen.

Mer spretten rumpe? Riktig plasserte baklommer, jakkesnitt og sko kan gi den et lite puff. Se hvordan i Detaljene som løfter rumpa.

A-fasong (såkalt pærefigur)? Er du smalere i over- enn underkroppen handler det om å balansere figuren. Få de beste tipsene om hvordan du får det til, fra makeoverduoen Trinny og Susannah, i artikkelen Trikset du som har A-kropp bør kunne.

Vil du ha lengre bein? Her kan alt fra skjørtelengde til skofarge spille inn. Få oversikt i artikkelen Slik kler du deg til lengre bein.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer