Kjole

Kjolene som kler fram figuren

Frodig, smal eller timeglass - her er festkjolene som passer perfekt for deg.

FINN EN KJOLE SOM PASSER FOR DEG: I sort med vipp (kr 1400, Samsøe Samsøe), gyllen festkaramell (kr 700, Bik Bok) og med blonder (kr 3000,  Ricco Vero). Foto: Produsenter
FINN EN KJOLE SOM PASSER FOR DEG: I sort med vipp (kr 1400, Samsøe Samsøe), gyllen festkaramell (kr 700, Bik Bok) og med blonder (kr 3000, Ricco Vero). Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Vi kvinner kommer i alle slags fasonger, om vi så har smale midjer, brede hofter eller formfull rumpe.

Hva slags kjoler vi liker, varierer også, enten det er den lille sorte, puffermer eller sidesplitt og sidepupp vi drømmer om.

Og nå som mange av oss skal på fest, hadde det vært fint om vi fant en kjole som kler fram figuren vår på lekrest mulig vis.

Men hva skal vi se etter, da?

Her har vi lånt litt fra fruktfatet, for å forklare best mulig hva som kler oss best.

1. Såkalt eplefasong

Ja, det er litt rart å omtales som en frukt, men når det kommer til fasong, gir det oss en både ryddig og grei oversikt.

En epledame er gjerne litt tynnere rundt hoftene enn magen, har fyldige bryster og ikke en altfor stor rumpe.

- Omslagssnitt og A-form passer fint til en rund fasong, det både skjuler og framhever. En V-hals vil forlenge overkroppen og virke slankende. Et belte er perfekt for å skape og fremheve midjen, og et siste tips er at mørke farger forminsker, sier KKs moteekspert og stylist, Nadine Monroe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.