Sexy

Kjolene vi elsker

Lårkorte, flagrende eller i nostalgisk hippiestil. Her er 26 gode grunner til å løpe ut i solen.

FARGERIK TREND: Fra venstre en lang og sid bomullskjole med deilig blomstermønster (kr 300, H&M), lårkort bringebærfarget silkekjole (kr 1700, Vanessa Bruno Athè/Netaporter.com) og en munter solkjole med høyt liv i gult og grønt (kr 1700, Juicy Couture).
FARGERIK TREND: Fra venstre en lang og sid bomullskjole med deilig blomstermønster (kr 300, H&M), lårkort bringebærfarget silkekjole (kr 1700, Vanessa Bruno Athè/Netaporter.com) og en munter solkjole med høyt liv i gult og grønt (kr 1700, Juicy Couture). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du liker dem flagrende og romantiske eller figursydde, korte og sexy. Om du så elsker 50-tallet, 60-tallet, 70-tallet, 80-tallet eller 90-tallet.Du vil garantert finne en kjole du kan bruke denne sommeren.

Korall er hot

Hvis du vil følge trendene går du dessuten for en korallfarget variant. Denne blandingen av lakserosa, fersken og aprikos er sommerens desidert hippeste farge.Den gir deg energi og liv og en anelse gyllen glød. Pass bare på at du ikke overkjører den med andre knalle farger. Da kan det bli en anelse hektisk.

Slik bruker du kjolene

Sommerens kjoler er perfekte å bruke til sesongens kule korte jakker, enten du vil gå for dongeristoff eller skinn.
 • Les også: Kjolen som blir sommerens hit
 • Ikke glem å toppe det hele med supersøte ballerinasko, sexy høye hæler eller gylne sko som er rålekre til solbrun hud.Flate sandaler går dessuten aldri av moten. De må gjerne være i gladiatorstil.

  Finn din favorittkjole under:

  Nøkkeltrendene

  I florlett silke, med broderte blomster i nostalgisk stil eller røft og rocka - uansett hva du liker vil du kunne finne en fin kjole du kan bruke nå.
 • Les også: Sommerkjolene du har råd tilFargene går ellers i duse pasteller eller knalle 80-tallsnyanser. Korall og melketurkis er dessuten slagere.Snittene er alt fra innsvinget 50-talls til asymmetrisk eller løst og ledig.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer