Store Pupper

Kjoler for store pupper

Noen enkle knep for deg med ekstra store fordeler.

Skinnende grønn kjole med v-hals, innsving og høy splitt (ca kr 3500/Halston Heritage), blomstrete kjole med dyp utringning (kr 499/Kappahl), korallfarget sommerkjole (kr 249/Ellos) og svart tunikakjole med mønster i front (kr 799/Vivikes). Foto: Produsent
Skinnende grønn kjole med v-hals, innsving og høy splitt (ca kr 3500/Halston Heritage), blomstrete kjole med dyp utringning (kr 499/Kappahl), korallfarget sommerkjole (kr 249/Ellos) og svart tunikakjole med mønster i front (kr 799/Vivikes). Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Store pupper er det mange de skulle ønske de hadde, og noen legger seg til og med under kniven for å forstørre sine fordeler. For de som faktisk har store pupper fra naturens side, er ønsket ofte det motsatte. Enten kan klærne bli trange over brystene, eller for store over magen. Følg disse rådene og få klærne til å sitte pent.

Begynn innerst

Om en kjole skal se pen ut, betyr undertøyet alt. Pass på at du bruker en BH i riktig størrelse. Hvis BH’en glir opp bak bør du gå for en mindre størrelse med en større cup.

Størrelsen teller

Første bud for et vellykket klesresultat er å bruke riktig størrelse. Selv om du gjerne vil inn i størrelse 36, så kjøp 40 om det er 40 som passer deg. En for liten kjole vil ikke få deg til å se mindre ut, heller tvert imot.

Tenk på snittet

Både rund og høy hals vil få puppene dine til å virke større, og i tillegg gi deg en kortere hals. Om du derimot går for v-hals, gir det deg en naturlig fin form og virker dessuten slankende.

LES OGSÅ: Finn ut hvilken farge som passer best til deg


Stor mage


Hvis du både har store pupper og stor mage, er det flere måter å få til et stilig antrekk. Tenk på hva du skjule og hva vil du fremheve. Mest sannsynlig vil en kjole med empireliv, altså med innsving rett under brystene, være det mest flatterende. Da sitter kjolen pent over brystene, og henger rett ned over magen. Sitter fortsatt kjolen stramt over magen kan du forsøke en større størrelse og se om du føler deg mer vel. Bruk gjerne et pent halssmykke, eller la det være pynt eller mønster på øverste del av kjolen. Det vil automatisk trekke oppmerksomhet dit.

LES OGSÅ: Unngå stressmage

Timeglassfigur

Er midjen din smalere og hoften din bred, har du en såkalt timeglassfigur. Den er den mest populære kroppsformen blant både kvinner og menn. Fremhev formen din med en omslagskjole, eller et belte i livet.

Her er kjoler som passer for store pupper

Tør å vise formene dine

Ønsker du å vise kløft bør du unngå løssittende kjoler som vil få deg til å virke større.
Gå heller for kjoler som sitter godt og framhever brystenes runde kurve. Kvinnekropper er flotte uansett størrelse.

Alt til sin tid

Finner du klær som passer din fasong, er det likegyldig hvilken størrelse du er. Trikset er å kunne lære seg kleskoder for hvilke anledninger som krever hva, så unngår du tabber. For eksempel har arbeidsantrekket større krav til anstendighet enn det du går med på fritiden.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer