Kjoler

Kjoler til halv pris

Ingen grunn til å bli ruinert! Slik blir feriegarderoben smashing på rimelig vis.

SPAR 1300 KR: Hvit kjole i 70-tallsstil med blomsterbroderier (kr 2700, See by Chloe/Netaporter.com). Foto: Produsenter
SPAR 1300 KR: Hvit kjole i 70-tallsstil med blomsterbroderier (kr 2700, See by Chloe/Netaporter.com). Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Salget på sommerklær er i gang for fullt. Du kan fylle opp feriekofferten med varer fra 30 til 80 prosent avslag, avhengig av hvor du leter.På nettet er det også sterkt rabatterte priser på alt fra sandaler til skjørt og tunikaer. Selv sommerkjolene er å få til godt over halv pris.Vi gikk på kjolejakt - sjekk ut de fineste vi fant lenger ned i saken.
 • Les også: 9 kupp på sommersalget
 • Her leter du

  De beste stedene å lete etter billige kjoler på nettet nå er Nelly.com, Fashionmixology.no og Ellos. H&M og La Redoute kjører også mye salg for tiden. Hvis du er ute etter billige designerklær er dessuten Net-a-porter og The Outnet hotte tips. Men ikke alt på nett er like bra - sjekk ut vår guide til de beste nettbutikkene her.
 • Les også: 80 prosent avslag på designerklær
 • Les også: Gjør et salgskupp på nettet nå
 • Vær litt lur

  Men selv om vi lett kan bli blendet av skinnende salgsplakater, er det smart å holde tunga rett i munnen.Vil vi virkelig ha den tubekjolen i rosa neon? Eller den flagrende dyriske varianten?Hemmeligheten er å gå for tidløse klær som du kan bruke utover høsten og kanskje til neste sommer også. Hvite romantiske bomullskjoler går for eksempel aldri av moten, ei heller basisplagg i mørke farger.

  Finn din billige kjolefavoritt her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer